Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
A jesi li nekad izmusicario stuku ,bucova ili vec bilo sta drugo sem pastmke.
Ako nisi trebao bi  da probas,ostati samo na pastrmku pri tolikim ribama imam utisak da propustas tjs nemoj biti ogranicen samo sa SALMO..

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Sta da ti kazem Foxe cestitam na ulovu ..a ako je tako slobodno se ti javi kad krenes bilo gde uzvraticu pozdravom kao danas  "Bistro". :phone:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Iskoristio sam danas nekih 2 sata lufta sa se spustim i krenem ciljano na stuku.
Stap DAM star 13 god. 3 puta krpljen,skracen na 2,30,Vision konac i 0,40 bez IKAKVE SAJLICE.
Nikakvi znaci niti bilo sta sto bi mi ulivalo nadu da cu uloviti ovu neman.
Nakon skoro 2 sata mahanja i raznoraznih tehnika povlacenja rekoh sebi"Ajd bogami ti meni pakuj prnje i bezi kuci", misao se zavrsava a sa druge strane strimer kao u panj da je udario,kontra  "Evo je" sreci nigde kraja,ali tezi deo posla je na meni nemam predstavu o kolikoj ribi se radi,pod ruku nije penkalo,stap mi je totalno nepouzdan a i sajlice nigde samo cekam da pokida i da zaplacem  :-* :-* :-*...
Ali lagano minut po minut nekako sam je priveo do noge i zgrabio kao kufer pun novca i pravac 10 metra od vode za svaki slucaj..
Gledam nije nesto velika ali BUCKASTA, ima je sto bi rekli,vadim strimera lagano je vracam nazad natrag u kola i kuci..
Iskoristio bi priliku da se zahvalim Vuku koji mi je pred polazak od srca pozeleo dobar ulov.. :tbumb: :tbumb:

Po slici vidim da se krvava bitka vodila, nego daj ako smes take a picture your hands and face  :)

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
:
Djole je napisao(la):
Blue Fox Famozni je napisao(la):
Iskoristio sam danas nekih 2 sata lufta sa se spustim i krenem ciljano na stuku.
Stap DAM star 13 god. 3 puta krpljen,skracen na 2,30,Vision konac i 0,40 bez IKAKVE SAJLICE.
Nikakvi znaci niti bilo sta sto bi mi ulivalo nadu da cu uloviti ovu neman.
Nakon skoro 2 sata mahanja i raznoraznih tehnika povlacenja rekoh sebi"Ajd bogami ti meni pakuj prnje i bezi kuci", misao se zavrsava a sa druge strane strimer kao u panj da je udario,kontra  "Evo je" sreci nigde kraja,ali tezi deo posla je na meni nemam predstavu o kolikoj ribi se radi,pod ruku nije penkalo,stap mi je totalno nepouzdan a i sajlice nigde samo cekam da pokida i da zaplacem  :-* :-* :-*...
Ali lagano minut po minut nekako sam je priveo do noge i zgrabio kao kufer pun novca i pravac 10 metra od vode za svaki slucaj..
Gledam nije nesto velika ali BUCKASTA, ima je sto bi rekli,vadim strimera lagano je vracam nazad natrag u kola i kuci..
Iskoristio bi priliku da se zahvalim Vuku koji mi je pred polazak od srca pozeleo dobar ulov.. :tbumb: :tbumb:

Po slici vidim da se krvava bitka vodila, nego daj ako smes take a picture of your hands and face  :)
:hammer: :hammer: :hammer:
:machinegun: :machinegun: :machinegun: :machinegun:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svako od vas bi krvario da se onoliko strimer koji se nasao njoj u grlu nadje i vama,tako da ovo o cemu pisete i nasta aludirate me IC ne dotice jer ja znam kako sam je ulovio i kako otkacio..
Vama da polazem racune--ZASTO BIH--

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sinoć sam mušičario pre posla nekih pola sata.Vala sam se smrzao,jedan čvrk,jadan,verovatno sitan smuđić.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario na Toplici. Bistra je kao rakija, a klen bućka jedući BWO, Caenis i midževe. Vrlo zanimljiv ribolov, a tek počinje pravo jesenje mušičarenje klena. :yeswink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
uživač je napisao(la):
Misliš zimsko ???

Ko se celog leta nije napecao, sad će :tbumb:.
Ne, zimsko će tek da dođe, a ovo je tek početak prave jeseni. Opasno zanimljiv period, koji sam dugo čekao.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Nisam izdržao izašao sam na smuđa ponovo, no ovaj put bez ulova, doduše imao sam par sekundi drila ribe do 2 kg otprilike, udario mi je dok je strimer ležao na dnu-ili ga je voda gurala a ja raspetljavao špagu u mraku, kad sam zategnuo da nastavim cimati riba gore, ni sam neznam zašto nisam kontrirao samo sam zategao štap. Par puta je otresao glavom, dva puta se okrenuo na površini i otkačio  :(. Šteta jer mi je to bio jedini udarac za 5 sata čekanja da se nešto desi, inače ista pozicija kao i u subotu, s tima da je mjesec sad izašao puno kasnije i da je dobrih par stepeni hladnije (smrzoh se ko pizda). Nije bilo aktivnosti ribe uopće.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Gogo,sinoć mi se slično desilo ali je u pitanju bio mali smuđ koga sam izvadio,nema više brze vožnje,samo propadanje.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
...nema više brze vožnje,samo propadanje.
Pa to je ono što me iznenadilo, jer sam u subotu skoro "glisirao" a sad eto... hmm, problem je što je na tom mjestu propadanje ravno bacanju strimera u vodu bez predveza. Tek svaki 100-ti možeš da izvadiš a da ne zapne, čak sam i kod glisiranja imao dosta zapinjanja a o propadanju nema govora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno