Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Gogo, ja štuku lovim u pastrmsko brzoj vodi a može da udari mladica od preko metar dužina pa ne mogu lovit priborom koji se može koristiti na barama i rekama sporog toka.

Evo ti slika gdje ja pecam, pa procjeni sam:
V6bvskmwLjLwSk_L.v.jpg

6D1zhx8Ynk5gQ5Ic.png

w_u2GDigruVOkZGd.png

4XVAWLTmUA4sobB1.png

g7OwgOW7TL3ILw8I.png

f9P6cci4rNWzI7b5.png

Voda je jaka i duboka i zbog toga se koristi jak pribor.

Janez

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Lako je Sulecribi da sad lovi pastrmke u Sloveniji. Kada bih ja uradio tako nešto skupilo bi se najmanje 3 pedera koji bi otišli u udruženje ribolovaca da zahtevaju da me se oštro kazni :doh:. Ovde se još uvek ne zna ko pije, a ko plaća, pa se smatra najvećim svetogrđem loviti pastrmke (bilo koje vrste) tokom jeseni i zime.  Naravno, ja sam za veće slobode ribolovaca, ali kadgod to kažem, navale nepismeni vašljivci da me ubeđuju da sam mesar.
Lepe slike, Sulecriba :tbumb:. Nastavi da uživaš i deliš to sa nama.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario na Toplici. Blizu mi je, a po ovakvom vremenu, to je najvažnije za kratku šetnju. Klen je solidno radio na sitne crne midževe.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U sloveniji je u nekim revirima dozvoljeno loviti i tokom cele godine. Jedan primer je na savi kod Kranja blizu bivšeg "textil indus-a". 

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
sebastian je napisao(la):
U sloveniji je u nekim revirima dozvoljeno loviti i tokom cele godine. Jedan primer je na savi kod Kranja blizu bivšeg "textil indus-a". 

Kada bi neko pametan u Srbiji napravio takav revir, napravili bi ga na budalu sami ribolovci. :lud:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam mušičario. Zapamtiću ovaj dan po tome što sam proganjao krupne mrene nimfom i imao na štapu nekog monstruma, koji mi se otkačio. Posmatrači, koji su mušičarili sa mnom i posmatrali sve to, kajali su se više od mene što nisam uspeo da savladam neverovatno snažnog protivnika, kome je prvi ozbiljniji beg doneo slobodu. Zaslužila je, pobedila je... :(

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Gogo je napisao(la):
Mix jesi koristio plivajuću ili tonuću špagu?
Gogo, nikad nisam koristio tonući konac. Nimfa koju sam koristio je toliko teška, da je brža od svakog konca, a i ovaj plivajući je brzo potonuo za njom.
Da li pitaš zato što misliš da je otkačinjanje moglo da se izbegne tonućim koncem?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
U pitanju je takozvana Olovna polukilašica svetložute boje  :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno