Gogo
Hero member
Ma ne zato, jednostavno skupljam iskustva da ih primjenim kod mene na Dunavu, nisam načisto sa nimfama, nekako imam osjećaj da bi tonuća špaga pomogla da nimfa legne, a opet onda nebi bilo pravilnog izdizanja nimfe sa dna, no opet me kopka treba li uopće izdizanje za mrenu jer je ona u pravilu na dnu i lovimo je općenito mamcima koji su poprilično "ležeći" . Dvoumim se u namjeri trebam li je tražiti tonućom ili ne. Sve mi se čini da ću morati probati obadva načina da to raščistim sa sobom (i sa mrenom).Mixmaster je napisao(la):Gogo, nikad nisam koristio tonući konac. Nimfa koju sam koristio je toliko teška, da je brža od svakog konca, a i ovaj plivajući je brzo potonuo za njom.Gogo je napisao(la):Mix jesi koristio plivajuću ili tonuću špagu?
Da li pitaš zato što misliš da je otkačinjanje moglo da se izbegne tonućim koncem?
p.s. a što se tiče otkačivanja, mislim da to nema nikakve veze sa vrstom špage, jednostavno ima riba koje nam nisu suđene. Pa tako ni taj monstrum što ti je otišao, kao što ti je somče bilo suđeno, tako ova nije i to ti je to. Mislim da imaš poprilično iskustva pa ti se ovo otkačivanje nemože "prikačiti" žurbi i nestrpljenju koje početnici ponavljaju. Falilo ti je malo sreće , biće je drugi put. Bitno da si uživao u drilu a siguran sam da jesi.