Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Rancicu, zajebavas. Madjari prodaju ove patrone sto sam spomenuo, bilo ih je i na pancevcu. Peca se na foru eto. u Crljanima ga pecaju slicno, bacaju hleb rastvoren u vodi na plovak i zezne se pa usisa i udicu. Nego ja pozajmljujem #8 ako treba, mada mislim da je to preslabo za ovu alu

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Pravo da ti kažem nikad nisam čuo da ga ciljano pecaju, a ni za te patrone. Ni na jednom forumu nisam našao da ga neko ciljano peca kod nas.
Ti si verovatno u pravu da može tako da se peca, ali mislim da je to mnogo "zametan" pos'o.
Al' ako hoće može da proba.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ova riba koju sam ja zakačio je bila,po mojoj proceni,7-8 kila,držao sam ga na sedmici,ustvari nisam ga držao,samo sam gledao kako se prazni špulna.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Rancic je napisao(la):
Zaboravih malopre. Tolstolobik se ne peca na udicu upravo zbog načina ishrane i ne verujem da neko uopšte ima bilo kakvog iskustva, osim slučajnih.
Koliko se sećam samo jedan ili dva komada su uhvaćena udicom negde u Vojvodini i to isto slučajno.

znam coveka koji ga odvaljuje na mec stap i plovak

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja sam ga haklao.... :D prznam greh...kud svi turci tud i ja....ali neki su ga u tom određenom periodu lovili ciljano i uspesno...naravno bese to sistem sa nekoliko udica. Na svaku udicu po kuglica stiropora da lepo digne udicu da lebdi i to sve blizu hranilice koja bi u vodi pravila maglu kao npr. plankton...sta su stavljali ne znam, dal spomenute patrone ili...pojma nemam. Ja sam probao kako i vecina i bilo je tu rodeo ali ne bas na tako profinjen nacin i ne na tako sportski nacin kako sada lovim...zakačen komad od 3-5kg leti kroz vodu ko torpedu i pitas se kada ce se vec umoriti...a sta tek oni preko 10kg ili jos tezi...jojjjjjjj

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
najtezi mi je bio preko 30tke slucajno zaheblan efcetom,oko sat vremena muke i upala misica...grozno.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Na barama u Cacku....stuku...prvi put..imao sam jedan promasaj i jedna mi je dopratila strimera do obale..slike sutra,nisam nosio aparat :smoke: :smoke: :hammer: :hammer:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
ja sam se juce upisao za ovu godinu, crvenperka ko dlan... posle naisle stuke i unistile mi zadovoljstvo, danas cu ja njih :naughty: :naughty:
(poribili sitnom stukom nase Sumaricko jezero, puno, samo divlja, juce su na varalicu svi imali bar po tri)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Rancic je napisao(la):
Zaboravih malopre. Tolstolobik se ne peca na udicu upravo zbog načina ishrane i ne verujem da neko uopšte ima bilo kakvog iskustva, osim slučajnih.
Koliko se sećam samo jedan ili dva komada su uhvaćena udicom negde u Vojvodini i to isto slučajno.

Malo je off topic, ali...
Negde 90-tih uhvatio sam  na Dunavu ??? , na plovak i ružu od hleba tolstolobika od 2,6kg.
Uredno za usta. Zašto je on pokupio tu ružu od hleba ne znam, ali je verovatno usisavao otpatke od hleba koji su plovili niz vodu, pa usrknuo i udicu... :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
znam coveka koji ga odvaljuje na mec stap i plovak

Znam ja njih 30 sa Savskog keja koji ga odvaljuju na taj nacin ali se to zove grebanje :hammer: i mnogo je savremenije jer je svaki zakacen za ili oko usta.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):

Uhvacen je jedan u Adi od 17kg ciljno na musicarski pribor. Vlasnik ulova gospodin Rudi Grgic doajen musicarenja na ovim prostorima i covek koji je sve ribe nasih voda uhvatio musicarskim priborom. I kecigu i jegulju e samo nisam siguran za jesetru.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
sulecriba je napisao(la):
http://www.vestisrbija.com/pronadjen-na-keju-sa-rekordnom-dozom-alkohola/?id=275121#

!!!

Hahahahah

Nije loše ovo. Iako u Nišu ima dva istoimena mušičara (Ivan Ranđelović), ovo "poznati" nedvosmisleno upućuje na mene, pa moram da demantujem vest, jer ja ne koristim seljačke napitke poput alkohola, već se isključivo opijam ušmrkivanjem heroina i kokaina. Ovi džiberi koji su me pronašli pred "overom", nisu nikako mogli da shvate da sam na speed ballu, pa su izmislili ovo za džibru. :hammer:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno