Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam prošetao da snimim situaciju,nigde se ništa ne pojavljuje na površini,mada je prilično zahladnelo u odnosu na prethodne dane,možda je to razlog.Pokušavam da smislim neku taktiku za tolstolobika,švrljam po netu,čitam još neka iskustva,ne dam se,onaj što me izvozao debelo me zaj...o!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
simpson H je napisao(la):
oholi je napisao(la):
znam coveka koji ga odvaljuje na mec stap i plovak

Znam ja njih 30 sa Savskog keja koji ga odvaljuju na taj nacin ali se to zove grebanje :hammer: i mnogo je savremenije jer je svaki zakacen za ili oko usta.

boki, covek koga znam ne grabulja, vec lovi naj normalnije. ako ga je taj lik klepio na muvu zasto je nemoguce da se uhvati i na plovak? ili bas zelis da budes u pravu?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
boki, covek koga znam ne grabulja, vec lovi naj normalnije. ako ga je taj lik klepio na muvu zasto je nemoguce da se uhvati i na plovak? ili bas zelis da budes u pravu?

pa i ovi love najnormalnije bre pa svaki je za usta zakacen

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
juce je bio uspesan dan... cetiri basa, ne preterano velikih ali puno srce...

a gde su mali tu su i veliki... ;)

Prilozi

• P4020053.JPG
    P4020053.JPG
    55,1 KB · Pregleda: 202
  • P4020054.JPG
    P4020054.JPG
    45,9 KB · Pregleda: 177

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
i drugari su bili uspesni, svi tojica smo lepo prosli i lepo poceli sezonu

evo i najmanjeg...

Prilozi

• P4020045.JPG
    P4020045.JPG
    115,4 KB · Pregleda: 182

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Lepo, svaka čast.
A, lepo ste me, k'o čoveka, zvali da dođem, al - sitna deca, krupna žena.....
Noćas do dva sam motao neke sandžame za njega. J...... mu mamicu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
auper...bass je odlična sportska riba...od svih slatkovodnih riba raubi kapitalnih baseva su me najvise inpresionirali... :yeswink: jeste li probali povrsinskim musicama...imao sam samo jednom prilku ga loviti i mogu reci da je povrsinski lov basa pravi mali spektakl  :yeswink:

probajte mu pored popera i gurglera ponuditi i nesto ovako
main.php

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Na jezeru u Šumaricama, na periferiji grada prema Gornjem Milanovcu.
To je relativno malo jezero - otprilike 1000 x 400 metara kod brane i sužava se prema vrhu, duboko  30-ak metara, ali je bogato ribom. Ima soma, šarana, štuke, smuđa, basa, deverike, crvenperke, bele ribe.
Od vrha jezera pa 400 metara prema brani je proglašeno za mrestilište i važi apsolutna zabrana ribolova. Stalno je prisutan ribočuvar, za divno čudo čak i noću obilazi sa milicijom. Nema šanse da neko baci mrežu ili bilo šta drugo.
Ajde malo da reklamiram.
Deo jezera sa jedne strane ispod naselja se koristi kao plaža, odličan je prilaz, parkinzi, restorani ( sve je lepo uređeno) i sve je u borovoj šumi.
Druga strana je obrasla trskom i šumom pa je rezervisana samo za ribolovce.

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
...posle 1000 godina... :doh:
Bio sam na Batusinackim barama koje su ogromne i mutne...od bodorke ni traga ni glasa,ali zato je krupna beavica podivljala na midza...za danas sam se opasno naoruzao pupama i nimficama i odo u obilazak terena

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
sebastian je napisao(la):
jeste li probali povrsinskim musicama...imao sam samo jednom prilku ga loviti i mogu reci da je povrsinski lov basa pravi mali spektakl  :yeswink:

bilo je hladno i duvao je vetar, nikakve povrsinske aktivnosti nije bilo.
Dobijali smo ga vodjenjem strimera  paralelno sa obalom na maloj dubini, cim se baci gde je dublje nista, sto znaci da je blize dnu i da treba tezi strimer. Proslog leta sam ga video na povrsini pa cu da ga jurim ove godine slicnim stvarima koje si pokazao.

kod nas je lepo vreme sa malo vetra u ledja pa idemo opet...  :bye:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
... najzad,Dobrotinske bare kod Leskovca.Bare ne da su velike nego su veeeelike i blago zamucene,radi samo belica na suvu i to moze se reci solidno.Javlja se najcesce krupna a sve sto je potrebno je midz na 18-ici ili 16-ici i tanak predvez 0.12mm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno