Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.011
Koji borben klen izvlači se kao cjepanica čim mu glavu van vode digneš al ovaj bješe na steroidima klipan jedan :hammer:
Plus kao "klen na steroidima" dobro poznata situacija puno puta doživljena :D

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
@sulecriba,slike su fantasticne +  :tbumb:

Ja  danas musicario na Rasini...

Prilozi

• IMG_7925.JPG
    IMG_7925.JPG
    123,9 KB · Pregleda: 154

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...crvenperke.

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=594.msg47824#new

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
zaboravih ove sliku  :doh:

Prilozi

• IMG_7929.JPG
    IMG_7929.JPG
    147,7 KB · Pregleda: 161
  • IMG_7931.JPG
    IMG_7931.JPG
    124,8 KB · Pregleda: 135

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
781
Ja sam juče mušičario na Gradcu i potrefio dan o kakvom se sanja. Potpuno oblačno, ni toplo ni hladno, bez vetra i kiše. Žive duše na vodi, čak ni čuvara. Rojila se samo sitna maslinasta jednodnevka, ali sam ja razvalio pastrmke na imitaciju Epeorusa sa telom od biotsa. Preko 30 komada  :smoke:, doduše ništa krupno.

Prilozi

• juce sam 6.jpg
    juce sam 6.jpg
    43,4 KB · Pregleda: 158
  • juce sam 5.jpg
    juce sam 5.jpg
    69,1 KB · Pregleda: 137
  • juce sam 4.jpg
    juce sam 4.jpg
    75,4 KB · Pregleda: 153
  • juce sam 3.jpg
    juce sam 3.jpg
    60,5 KB · Pregleda: 158
  • juce sam 2.jpg
    juce sam 2.jpg
    46,4 KB · Pregleda: 142
  • juce sam.jpg
    juce sam.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 157

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas sam mušičario pastrmke komada 12 ,slikao sam samo prvu ujedno i jednu od manjih jer u trenutku kada sam se sagnuo  da izvadim prilično lepu potočaru od oko blizu 40ak cm ispao mi je mobilni telefon (moja jedina kamera) iz prsluka direkt u vodu  :doh:  ,krenuo sam da rovarim po vodi da ga što pre izvučem pritom mi se otkači i pastrmka  :doh: a i bolje jer ionako nebi bilo ništa od slike   :( ,zatim sam vadio neke potočare ,bezbroj promašaja sitnih i pokušaj da se prevare dva klena (jedan preko 2 kg brat bratu) no nisu hteli ni da prismrde mojim muvama ,na kraju me uhvatila kiša i grad  :(

ipak pozitivno je to što sam fenom malopre osušio mob i sada radi kao lud  :) :tbumb:

Prilozi

• 14.5.2009.jpg
    14.5.2009.jpg
    53,8 KB · Pregleda: 145

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
781
Šone, da si samo bio juče, uhvatio bi bar duplo više.  :yeswink: Radila je k'o blesava. Tamo najbolje radi po oblačnom vremenu.
I ja sam juče skvasio telefon, ali mi nije ispao, nago sam se ja kljuknuo u vodu.  :doh: I to sam se sapleo k'o poslednji imbecil. Srećom, mob je preživeo.

p.s. Imaju Andrijevičani jednu opasku za te slučajeve "Neće riba u suvu guzicu".  :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas posle posla sam iskoristio nekih dva sata da probam na suvu muvu prevariti pastrmku na Moravici.
U pocetku je krenulo nimfom za upis a onda skoro 2h. laganog vitlanja i ulov nije izostao.
Dobijena je na imitaciju majske,sto je veliki uspeh,jer je PLEMENITI VARALICAR par pura naciljao moju musicu da preciznije nije moglo.... :-X :-X :-X
U svakom slucaju zadovoljan...

Prilozi

• Na suvu....jpg
    Na suvu....jpg
    120,8 KB · Pregleda: 148

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Famozni je napisao(la):
...jer je PLEMENITI VARALICAR par pura naciljao moju musicu da preciznije nije moglo...
Pa dobro, bar je nešto gađalo tvoje muve...  :D Kad nema kiše dobar je i grad. Kad nema plemenite sorte riba, dobre su i precizne varke plemenitih varaličara.  8)

Nego kako si procenio da je plemenit? Jel pecao na voblere sa jednokrakim udicama bez kontra kuke? Da nisam bio ja?  :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Famozni je napisao(la):
Danas posle posla sam iskoristio nekih dva sata da probam na suvu muvu prevariti pastrmku na Moravici.
U pocetku je krenulo nimfom za upis a onda skoro 2h. laganog vitlanja i ulov nije izostao.
Dobijena je na imitaciju majske,sto je veliki uspeh,jer je PLEMENITI VARALICAR par pura naciljao moju musicu da preciznije nije moglo.... :-X :-X :-X
U svakom slucaju zadovoljan...

Jel to ispod revira na Moravici ili u reviru?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
kad vec pomenuste moravicu i varalicarenje...imam pouzdane informacije da krusevljani varalicare u reviru ...i to sa znanjem cuvara  :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Na sred REVIRA....
Mada se nisam toliko tangirao,isao sam malo da se opustim tako da kao i da nisam video onog PLEMENITOG...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Famozni je napisao(la):
Na sred REVIRA....
Mada se nisam toliko tangirao,isao sam malo da se opustim tako da kao i da nisam video onog PLEMENITOG...

Cekaj ne kapiram pa zasto ne zoves ribocuvara? Zar je toliko tesko naci njegov broj i okrenuti ga? Neprijavljivanje krivicnog dela je krivicno delo, nije mi jasno da se ne borite za "svoju" reku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno