Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
U BG-u ista situacija što se tiče veličine smuđeva i ja sam imo jednog kapitalca sinoć kao ovaj Zvezdanov sa 1. slike na varku, na muvu nažalost ni udarca :(

P.S. Što Dare voli da im ga zavuče u usta, mislim na palac naravno ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sinoćnje mušičarenje je bilo prava agonija.Previše turista,ostalih ribolovaca,pljuskanja,muzike.Ali i po takvim uslovima pala su dva komada uz jedno spadanje.Prošlo je sat vremena dok nisam provalio na koju vožnju hoće da udari.Za razliku od prethodnih večeri kada je udarao na jako sporo povlačenje i lerovanje,sinoć je uzimao na pravu bucovsku vožnju,kratkog i bržeg povlačenja.

Prilozi

• penkalo1.jpg
    penkalo1.jpg
    61,7 KB · Pregleda: 118
  • penkalo2.jpg
    penkalo2.jpg
    63,7 KB · Pregleda: 115

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Kakav je Dunav u Kladovu trenutno, mislim na prozirnost pošto vam vodostaj varira u zavisnosti od brane? U kom periodu si dobijao ribu?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Dunav je skandalozan,ogroman,jak,mutan,mrtve prasiće nosi!Jedan smuđ u jednoj maloj uvali za koju sam mislio da će sakriti veći broj smuđeva po ovako velikoj vodi.Sutra idem na bucova,crnim,velikim strimerima pokušaću da iščačkam nekog krupnog.

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Drina se malo izbistrila....odlicna je za potezanke. Ja nisam imao srece...par udaraca i kidanje jednog kilonje...bilo je previse blizu obale i taman kada je uzeo povrsinsku (gusenica) prilikom kontre (mozda sam i preterao) pukao je predvez koji mi je vec dugo stajao na sistemu. JBG sta da se radi...

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
6pt9pk.jpg

f0rdjs.jpg

zmftol.jpg

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Evo od malopre jednog klencica sa Stire...

Jedan malo veci mi je otkinuo musicu koja ovome viri iz usta..tacnije gusenica i moram reci da sam zadivljen efektom te musice!!! :tbumb: :drool:

Prilozi

• klen.jpg
    klen.jpg
    158,8 KB · Pregleda: 155

Juga Pk

Newbie
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
0
Danas sam uhvatio svog prvog sarana na muvu. Zapravo to i nije saran nego sarance ali s obzirom da veoma retko izlazim na vodu pricinio mi je lep dozivljaj. Na jezeru blizu grada izadoh da masem pola sata- sat koliko klinac koga sam morao da povedem  bude strpljiv. Kako je na povrsini uzimala samo sitna beovica, stavih bloodworm koga sam napravio na sesnaestici, mali signalizator od tvrdog stiropora,i poceh da bacam desetak metara od sebe u plitkoj vodi na metar od obale gde sam primetio da neka riba pravi talase. Posle nekoliko bacanja signalizator je naglo krenuo i posle kontre sam osetio da imam ribu na udici. Nije bas neki komad ali s obzirom da sam imao tipet 0.12 stap sharpes of aberdeen 905 dozivljaj je bio potpun.

Prilozi

• Photo-0024.jpg
    Photo-0024.jpg
    257,9 KB · Pregleda: 156

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ja sam juče bio presrećan i divljakušom od 1/2 kg  :) sa ovog potoka:

file.php

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.011
Juga svaka čast pogotovo što je malac bio s tobom pa si morao i njega da paziš + :tbumb:

Juga Pk

Newbie
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala drugari, volim musicarenje i svaki slobodan trenutak volim da masem ali to bude najduze sat-dva, a za to vreme jednim okom motrim na klinca i tako ce biti dok malo ne poraste. Mene je otac od tri godine vodio na Toplicu i sada vidim kako mu je bilo. Ali, siguran sam da ce i moj sin voleti pecanje kao i moj otac i deda, pokoj im dusi.To je nesto sto se prenosi sa oca na sina. Cim nesto ulovim javljam se ponovo, na ovom sajtu sam naucio puno toga...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno