Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
pre desetak minuta sam bio u Rasini i izvadiuo klena od 1800g dugackog 51,usr... sam se ziv,drao sam se kao lud i od uzbudjenja nisam mogao da nastavim...pa dosao kuci...

Evo slika,sutra bolja slikao sam po mraku..

Pozzz

Prilozi

• IMG_1183.jpg
    IMG_1183.jpg
    209,8 KB · Pregleda: 180

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
ovo sa komarcima  :D nasmejo sam se do suza....samo sam zamislio kako je to izgledalo i  :D :D :D :D :D :nowink:

bilo je  za  :'( 

@lazare dobar klen  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Auh Lazare,bravo mušičar!!!Opasan domaći za sve klenaroše!!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
:tbumb: :tbumb: :tbumb: Pravi kapitalac a i san velikog broja pasioniranih klenaroša, uključujući i mene.

Lepo je videti da kod nas još uvek ima klenova ovakvih dimenzija.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja sam jutros mušičario bucova u periodu od 5 do pola sedam,pre posla.Puno udaraca,puno riba,ništa krupno.Kad sam se pakovao jedan "alas" se dovukao da izvadi mrežu.Ovaj Dunav je postao poprište bezakonja,nemam reči,ovoliki JAVAŠLUK je besprizoran.Šta da radimo mi sportski ribolovci kad se ribočuvari žale da ne mogu ništa da urade!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
bravo lazo majstore  :tbumb: ovo je ribetina za moravu ,a kamoli za rasinu.svaka ti cast

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
zvezdan je napisao(la):
Ja sam jutros mušičario bucova u periodu od 5 do pola sedam,pre posla.Puno udaraca,puno riba,ništa krupno.Kad sam se pakovao jedan "alas" se dovukao da izvadi mrežu.Ovaj Dunav je postao poprište bezakonja,nemam reči,ovoliki JAVAŠLUK je besprizoran.Šta da radimo mi sportski ribolovci kad se ribočuvari žale da ne mogu ništa da urade!

Možemo da slikamo i da slikama tj. e-mail_ovima vršimo opsadu e-mail adresa "nadležnih" ministarstava. Moguće da to i nije baš mnogo pametno ali u situaciji ovakvoj, stvarno je teško biti pametan  ??? .

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lazar je napisao(la):
pre desetak minuta sam bio u Rasini i izvadiuo klena od 1800g dugackog 51,usr... sam se ziv,drao sam se kao lud i od uzbudjenja nisam mogao da nastavim...pa dosao kuci...

Evo slika,sutra bolja slikao sam po mraku..

Pozzz

svaka čast lazare :tbumb: :yeswink: Pravi klenđo! Bit če takvih još više ;) samo napred!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Opasan klen, Lazare! Ja sam se danas zadovoljio gomilom boranije od po 25cm.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala svima!!! :lol: Osim ovog klena sam imao dva otkacinjanja klena slicnih dimenzija..zbog lose udice i onda stavim drugu bambulu,malo,ali jedva nekako sacekam da se smiri situacija i onda lupim ovog, i usled velikog uzbudjenja nisam uspeo da nastavim,zato me cekaju sutra ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
lazar je napisao(la):
.... i onda stavim drugu bambulu....

AKo si ga ulovio na bambulu, dobijaš od mene perje, balzu, poliuretan, polipropilen, super lepak i crni lak na poklon :tbumb:.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Cestitke Lazare za ovog glavonju  :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Ja sam danas ugrabio malo vremena da se spustim do vode i KONACNO okvasim pribor na meni najomiljenijoj vodi...
Remetio sam idilicno precakanje skobalja po prelivima i izvlacio nezaiteresovane klenove ispod vrba....
Nista vredno pomena sem predivne reke i jos lepsih mesta.....

Prilozi

• Lepotinja........jpg
    Lepotinja........jpg
    204,8 KB · Pregleda: 115
  • Ista-2.jpg
    Ista-2.jpg
    216,3 KB · Pregleda: 111
  • Kao SUZA.jpg
    Kao SUZA.jpg
    198,5 KB · Pregleda: 116
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.