I obavezno C/R.Djole je napisao(la):brankoogi je napisao(la):Namotaš malu jednodnevku na trokuku br 1/0ledukri je napisao(la):Da ali mi nije uspelo![]()
Al da skine kontra kuke :-X

I obavezno C/R.Djole je napisao(la):brankoogi je napisao(la):Namotaš malu jednodnevku na trokuku br 1/0ledukri je napisao(la):Da ali mi nije uspelo![]()
Al da skine kontra kuke :-X
Mreže alasa znajuzvezdan je napisao(la):Sinoć sam posle dugo vremena mušičario smuđa.Udarci u svakom zabačaju,ali nisam smeo da uslikam nijednu od tih riba jer su neke bile u dužini strimera,jedino je ovaj bio vredan pažnje i slike,mada je takvih prošle sezone bilo kao blata.Mladih riba zaista ima,a šta se u kasnijem razdoblju njihovog života dešava i gde završavaju,pojma nemam.
brankoogi je napisao(la):Mreže alasa znajuzvezdan je napisao(la):Sinoć sam posle dugo vremena mušičario smuđa.Udarci u svakom zabačaju,ali nisam smeo da uslikam nijednu od tih riba jer su neke bile u dužini strimera,jedino je ovaj bio vredan pažnje i slike,mada je takvih prošle sezone bilo kao blata.Mladih riba zaista ima,a šta se u kasnijem razdoblju njihovog života dešava i gde završavaju,pojma nemam.
.
Šone je napisao(la):Bucove 2 komada samo ,2 veća mi se otkačila ,nekoliko udaraca i ogromna mrcina (boga pitaj koliki je) mi je prekinula 0.20 fluoro carbon u sekundi i odnela strimer .a samo što sam promenio predvez sa 0.25 ,tera me baksuz sve velike ribe mi se ili otkače ili ovako neki maler :'(
Šta se beše ono radi sa cigančicama ?
jedan od oko kilo
Goci je napisao(la):Predlažem adminima i urednicima da urade sledeće:
Šone je napisao(la):ja mislim da je Goci u pravuu svakom slučaju uvek treba poboljšavati rad foruma koliko god je moguće ,meni je forum bio veoma koristan jer sam puno stvari naučio ,upoznao neke ok ljude iz sveta mušičarenja ..itd