Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Juče i preključe - slikom bez reči

GRADAC

3dolazak.jpg

4odmor.jpg

6gradac.jpg

7rokinakuca.jpg

9rokinakuca.jpg

8dvoriste.jpg

12roka.jpg

13roka.jpg

23jutro.jpg

15jav.jpg

16ja.jpg

24jutro.jpg

25potocara.jpg

21523645.jpg

20spavanje.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sinoć sam posle dugo vremena mušičario smuđa.Udarci u svakom zabačaju,ali nisam smeo da uslikam nijednu od tih riba jer su neke bile u dužini strimera :doh:,jedino je ovaj bio vredan pažnje i slike,mada je takvih prošle sezone bilo kao blata.Mladih riba zaista ima,a šta se u kasnijem razdoblju njihovog života dešava i gde završavaju,pojma nemam.

Prilozi

• zander.jpg
    zander.jpg
    52,6 KB · Pregleda: 106

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Sinoć sam posle dugo vremena mušičario smuđa.Udarci u svakom zabačaju,ali nisam smeo da uslikam nijednu od tih riba jer su neke bile u dužini strimera :doh:,jedino je ovaj bio vredan pažnje i slike,mada je takvih prošle sezone bilo kao blata.Mladih riba zaista ima,a šta se u kasnijem razdoblju njihovog života dešava i gde završavaju,pojma nemam.
Mreže alasa znaju :mad:.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
brankoogi je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):
Mreže alasa znaju :mad:.

A i neciji zamrzivaci  :mad:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Bucove 2 komada samo ,2 veća mi se otkačila ,nekoliko udaraca i  ogromna mrcina (boga pitaj koliki je)  mi je prekinula 0.20 fluoro carbon u sekundi i odnela strimer . :doh: a samo što sam promenio predvez sa 0.25 ,tera me baksuz sve velike ribe mi se ili otkače ili ovako neki maler  :'(
Šta se beše ono radi sa cigančicama ?  :D

bucko1.jpg

jedan od oko kilo

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Bucove 2 komada samo ,2 veća mi se otkačila ,nekoliko udaraca i  ogromna mrcina (boga pitaj koliki je)  mi je prekinula 0.20 fluoro carbon u sekundi i odnela strimer . :doh: a samo što sam promenio predvez sa 0.25 ,tera me baksuz sve velike ribe mi se ili otkače ili ovako neki maler  :'(
Šta se beše ono radi sa cigančicama ?   :D

jedan od oko kilo

Istu muku imam i ja  :'(
sad bar imam ideju kako da sprecim dalji maler  :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ja sam ,2005.je bila.,imao kidanja bucova svakodnevno.Uh,kakve su tad ribe ušle u obalu.Leto je bilo,ali je voda bila nešto veća nego što je to uobičajeno.Stavim 0.202mm,lupi mrcina svom snagom po površini, puca struna kao praćka.Stavim 0.25mm,neće ni da pogleda.Nikako da mi izađe ta 2005.godina iz glave,bilo je bucova kao salate!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Ista priča , čim dođem maknem jednog ,dva posle mrka kapa ,gledam ih dođu malo  pipnu strimer od pozadi i beže  ,ja iz očaja stavim crvenog closer minnowa i stavim tanji predvez posle trećeg izbačaja uz samu obalu gledam kako prilazi  ogromna senka i bam ,ćao ' zdravo ,pogledam da nisam  kojim slučajem loše vezao  strimer ma jok puko na čvoru i onda sednem i razmišljam  :'(
i evo sad sedim kući i razmišljam ,kopka me da odem da probam ,a baš bi ih odmorio par dana ,da malo zaborave strimere  :blush:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čitam ovu temu... Puno korisnih postova o bucovu će biti zatrpano drugim postovima i ostati ovde krajnje nepregledno... Isto važi i za pastrmku, klena...

Predlažem adminima i urednicima da urade sledeće:

1. otvore posebnu oblast Mušičarenje bucova.

2. U okviru svih grupa tema, poput mušičarenje bucova, mušičarenje pastrmke... otvore po temu Danas sam mušičario bucova, Danas sam mušičario pastrmku... te da tu od sada pišemo o današnjim ulovima konkretnih riba, kako bi to sve bilo mnooogo preglednije. Takođe bih svake godine otvorio po 1 novu temu za tu godinu. Dakle za ovu godinu bih teme nazvao "Danas sam mušičario bucova (2009)"...

3. Takođe treba videti koje još ribe zaslužuju da imaju posebnu oblast, tj da ne budu pod Mušičarenje ostalih vrsta. Recimo bass ili grgeč...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
ja mislim da je Goci u pravu  :tbumb: u svakom slučaju uvek treba poboljšavati rad foruma koliko god je moguće ,meni je forum bio veoma koristan jer sam puno stvari naučio ,upoznao neke ok ljude iz sveta mušičarenja ..itd

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
ja mislim da je Goci u pravu  :tbumb: u svakom slučaju uvek treba poboljšavati rad foruma koliko god je moguće ,meni je forum bio veoma koristan jer sam puno stvari naučio ,upoznao neke ok ljude iz sveta mušičarenja ..itd

Slazem se  :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno