Djole Nis
Hero member
Marushani je napisao(la):odavno nisam postavio slike, iz tog razloga sam postovao tekst bez slika.(ispao sam iz fazona) Nadam se da cu uspeti sada![]()
Borise dobra ti kutija sa strimerima ispod grgeca

Marushani je napisao(la):odavno nisam postavio slike, iz tog razloga sam postovao tekst bez slika.(ispao sam iz fazona) Nadam se da cu uspeti sada![]()
Marushani je napisao(la):to jest ovih dana sam musicario, dobro je radio bandar(na strimere i na popere), crvenerka ... stuka nije htela. Postavicu slike i moram reci da sam upecao najvecu svoju crvenperku od 40 cm.
a ....nesto iz te kutije bilo je i moje ... ranije, poklonio sam bio kumu to davno, a mogu ti reci da mi nije lako bilo. Secam se otisli smo zajedno pecati stuku on da varalicari a ja strimerima. Naisli smo na super mesta... ali kad tamo meni veoma tesko da bacam, iza mene maltene do kanala puno nekih drveca, uradim korak u trsku voda do grudi a ispod do kolena mulj, jedino iz par mesta sam mogao bacati. I onda ja rekoh sebi... ko me terao da poklonim kumu kutijuDjole je napisao(la):Marushani je napisao(la):odavno nisam postavio slike, iz tog razloga sam postovao tekst bez slika.(ispao sam iz fazona) Nadam se da cu uspeti sada![]()
Borise dobra ti kutija sa strimerima ispod grgeca![]()
![]()
![]()
![]()
upecao sam je na vecu musicu (may fly). Samo sto smo stigli na mesto za pecanje i kum mi pokazuje sa mosta. Ogromne ribe (sarani, klenovi, amuri, crvenperke, bucovi), i maltene sve zajedno nesto jedu u travi. Bacao sam im svasta... i nista. tek posle videh majske musice mrtve ispod mosta, to verovatno padale kako su oprali most od musica.... bacih jednu majsku i to im odgovaralo.Ruki je napisao(la):Na sta je pala crvenperka? Stvarno je golema ima dobru stomacinu!+ od mene
Djole je napisao(la):Marushani je napisao(la):odavno nisam postavio slike, iz tog razloga sam postovao tekst bez slika.(ispao sam iz fazona) Nadam se da cu uspeti sada![]()
Borise dobra ti kutija sa strimerima ispod grgeca![]()
![]()
![]()
![]()