Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Ovo može da ide i u danas sam se iznervirao,ali ajde...
Posetio sam jedno mesto u blizini Kladova nekada jako dobro za bucova.Taman što sam došao,vidim raubuje sitan.Vezah nekakvog popera,pljus,pljus,dva komada.Promaših jednog dobrog iza trave,kad krenuše da obaraju vodu :eek:Za dva minuta su oborili metar.Spakovao sam se i pravac kući.

dobro je da oće uopšte da uzimaju poppere ,ovi moji se izveštili pa čim vide da nešto pljuska po površini odmah beže ,ljudi mi ne veruju dok se sami ne uvere ..

ledukri je napisao(la):
Nesto od jutros
:tbumb:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala Shone!
Bio sam i malopre na vodu, ali nista, ovo je najveci sto sam uhvatio

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    201,6 KB · Pregleda: 154

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Malopre sam doso sa Nisave. Vodostaj veliki i mnooooogo mutna. Nikako ici

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
ledukri je napisao(la):
Malopre sam doso sa Nisave. Vodostaj veliki i mnooooogo mutna. Nikako ici

A evo šta kaže izveštajna stanica Niš:

-Vodostaj 66
-Promena vodostaja 6
-Proticaj vode 11,9 m3/s

Ovaj vodostaj 66 bi trebalo da je nizak ili su nešto pobrkali.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Ne razumem se u brojke, ali posto sam u zadnje vreme najvise pecao na Nisavi, u odnosu na zadnjih nekoliko dana, vodostaj je drasticno skocio. Npr. pre 2 dana, vodostaj je bio najnizi od pocetka godine. A plus sto je crvena od mulja. Zato sam reko da se ne ide

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
ledukri je napisao(la):
Ne razumem se u brojke, ali posto sam u zadnje vreme najvise pecao na Nisavi, u odnosu na zadnjih nekoliko dana, vodostaj je drasticno skocio. Npr. pre 2 dana, vodostaj je bio najnizi od pocetka godine. A plus sto je crvena od mulja. Zato sam reko da se ne ide
U Pirotu Nišava bistra,negde nizvodno neka od pritoka je prlja!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Prekjuče za malo smak sveta, razvali se kiša,tako da je negde ispod sigurno isto pala.Ako je bila crvena ili Temštica ili Crvena reka i dole palo dosta kiše!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas ,po prvi put u životu protfisha ..  8)

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1619.msg51835#msg51835

Dok sam mušičario podigao se som na nekih 5-6 metara od mene tu je velika dubina oko 10 m otprilike ,skamenio sam se u mestu kad sam ga video ,ova mrcina nije imala ispod 15ak kg -najmanje, elegantno i nečujno se digao i pokupio nešto u jatu kedera bez ikakvog pljuskanja ... pokazao ogromno pegavo masno teleso i potonuo dole ,namestih najvećeh closer minnowa što sam imao ,predvez mi je bio 0.26 flouro carbon i počeh da ga gadjam jer som obično leži na istom mestu i kad se hrani ne ide mnogo daleko ,obično se diže na jednom mestu...zabacujem puštam da potone i lagano trzam ,onako sav napet i očekujem da drmne  posle petog ,šetog zabačaja pomislih ,,jebote zamisli da mi udari ..pa ovaj bi mi polomio i štap i mene odvukao dole ..aj da se lepo suzdržim i da ga se ja manem....gledao sam ..nije se više podizao..a bio mi je dometu,samo tako!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Gomilu sitnih klenova.Tri vredna pažnje se otkačila  :p ali bilo dosta akcije, posle nekog vremena da pecam a da ne budem ometan, nigde nikog  :'( prosto sam bio zbunjen!!Uzima samo sitne muve polio- vešticu, bambulu, fleshback-vešticu,zunzaru i sve to na udici 14-16!!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Gde si musicario Sone?
"aj da se lepo suzdržim i da ga se ja manem" .........ja ne bih mogao ..........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno