Prethodnog vikenda profesor Martić,Neša valjevac i ja,obišli smo par reka u Bosni i evo par fotografija
Pliva
Pliva
Ja sam budala,imam kvalitetne 0.20mm najlone ali sam se uhvatio za ovaj kao pijan plota.Gotovo je sa ovom firmom,sinoć sam se debelo iznervirao,riba čak nije ni nabila samo se okrenuo od mene i tad je pukao na čvoru.Jeste bila krupna riba,ali najlon,kvalitetan,ne bi trebao da puca tek tako.Možda je pak bio i oštećen na tom mestu,to više nije ni bitno!ekoljuba je napisao(la):Ja sam sve moje robinson najlone pobacao! Jedino mi je 0.19 bio ok ali sam ga brzo potrosio malo pakovanje pa nije bio ozbiljnije istestiran. Ne znam kakav je teren ali ako ima gde da ti pobegne malo ti je 0.17 neozbiljan za zaustavljanje tolikih bucova ti najbolje znas kakav mu je prvi nalet.
Od kad sam pres'o na stroft ne mislim na to koliko je ostecena struna na podvezu.zvezdan je napisao(la):Ja sam budala,imam kvalitetne 0.20mm najlone ali sam se uhvatio za ovaj kao pijan plota.Gotovo je sa ovom firmom,sinoć sam se debelo iznervirao,riba čak nije ni nabila samo se okrenuo od mene i tad je pukao na čvoru.Jeste bila krupna riba,ali najlon,kvalitetan,ne bi trebao da puca tek tako.Možda je pak bio i oštećen na tom mestu,to više nije ni bitno!
lazza je napisao(la):Od kad sam pres'o na stroft ne mislim na to koliko je ostecena struna na podvezu.zvezdan je napisao(la):Ja sam budala,imam kvalitetne 0.20mm najlone ali sam se uhvatio za ovaj kao pijan plota.Gotovo je sa ovom firmom,sinoć sam se debelo iznervirao,riba čak nije ni nabila samo se okrenuo od mene i tad je pukao na čvoru.Jeste bila krupna riba,ali najlon,kvalitetan,ne bi trebao da puca tek tako.Možda je pak bio i oštećen na tom mestu,to više nije ni bitno!