Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Prethodnog vikenda profesor Martić,Neša valjevac i ja,obišli smo par reka u Bosni i evo par fotografija

Pliva

Prilozi

• Mita1.jpg
    Mita1.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 117
  • Nessha1.jpg
    Nessha1.jpg
    127,2 KB · Pregleda: 133
  • Nessha2.jpg
    Nessha2.jpg
    160,3 KB · Pregleda: 124
  • Nessha3.jpg
    Nessha3.jpg
    62,7 KB · Pregleda: 125
  • Nessha4.jpg
    Nessha4.jpg
    91,4 KB · Pregleda: 119
  • Aca Djukic1.jpg
    Aca Djukic1.jpg
    137,7 KB · Pregleda: 149

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Sanica,uz praktičnu upotrebu prsluka na poslednjoj fotki  :D

Prilozi

• prsluk.jpg
    prsluk.jpg
    109,8 KB · Pregleda: 127
  • lipljan sanica 1.jpg
    lipljan sanica 1.jpg
    95,3 KB · Pregleda: 109
  • lipljan sanica.jpg
    lipljan sanica.jpg
    127,3 KB · Pregleda: 109

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Ribnik

Prilozi

• pastrmka.jpg
    pastrmka.jpg
    77,1 KB · Pregleda: 108
  • nessha.jpg
    nessha.jpg
    127,9 KB · Pregleda: 136
  • lipljan.jpg
    lipljan.jpg
    114,7 KB · Pregleda: 120

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
s1ktvt.jpg

Al.

Junior member
Učlanjen(a)
11.03.2009.
Broj reagovanja
0
Jedna žuta i jedna crna zonker trakica, vidi se i na ovoj slici. Na Korani.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
danas na kanalu

Prilozi

• 24.09'09 002 (Medium).jpg
    24.09'09 002 (Medium).jpg
    160,7 KB · Pregleda: 111
  • 24.09'09 004 (Medium).jpg
    24.09'09 004 (Medium).jpg
    148,8 KB · Pregleda: 115
  • 24.09'09 005 (Medium).jpg
    24.09'09 005 (Medium).jpg
    125,1 KB · Pregleda: 106
  • 24.09'09 008 (Medium).jpg
    24.09'09 008 (Medium).jpg
    65,3 KB · Pregleda: 123

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Izdade me tipet Robinson 0.17mm danas kod jedne ale od bucova.Izdade u prvim trenucima borbe kad se riba okrenula od štapa,puče sranje na čvoru.Ovaj bucov je bio stvarno veliki i možda je vreme da se pređe na 0.20mm.Baš popizdeh,razočarao sam se u ovaj najlon!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam sve moje robinson najlone pobacao! Jedino mi je 0.19 bio ok ali sam ga brzo potrosio malo pakovanje pa nije bio ozbiljnije istestiran. Ne znam kakav je teren ali ako ima gde da ti pobegne malo ti je 0.17 neozbiljan za zaustavljanje tolikih bucova ti najbolje znas kakav mu je prvi nalet.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
ekoljuba je napisao(la):
Ja sam sve moje robinson najlone pobacao! Jedino mi je 0.19 bio ok ali sam ga brzo potrosio malo pakovanje pa nije bio ozbiljnije istestiran. Ne znam kakav je teren ali ako ima gde da ti pobegne malo ti je 0.17 neozbiljan za zaustavljanje tolikih bucova ti najbolje znas kakav mu je prvi nalet.
Ja sam budala,imam kvalitetne 0.20mm najlone ali sam se uhvatio za ovaj kao pijan plota.Gotovo je sa ovom firmom,sinoć sam se debelo iznervirao,riba čak nije ni nabila samo se okrenuo od mene i tad je pukao na čvoru.Jeste bila krupna riba,ali najlon,kvalitetan,ne bi trebao da puca tek tako.Možda je pak bio i oštećen na tom mestu,to više nije ni bitno!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
zvezdan je napisao(la):
Ja sam budala,imam kvalitetne 0.20mm najlone ali sam se uhvatio za ovaj kao pijan plota.Gotovo je sa ovom firmom,sinoć sam se debelo iznervirao,riba čak nije ni nabila samo se okrenuo od mene i tad je pukao na čvoru.Jeste bila krupna riba,ali najlon,kvalitetan,ne bi trebao da puca tek tako.Možda je pak bio i oštećen na tom mestu,to više nije ni bitno!
Od kad sam pres'o na stroft ne mislim na to koliko je ostecena struna na podvezu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lazza je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):
Od kad sam pres'o na stroft ne mislim na to koliko je ostecena struna na podvezu.

i ja sam stroftom prezadovoljan ali evo vec neko vreme koristim nekei mnogo jeftin što sam ga kupio u srbiji i još uvek nemam zamerki. Visoka nosivost a memorije nema a đaba. Radi se o najlonu pod imenom "PURPLE Line".
Ali da ne idem dalje u offtopic otvorit cu posebnu temu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sad dođoh iz ribolova.Konačno sredih kola,pa rekoh da odmorim malo ove lokalne bucove i da proverim neka mesta kod hidroelektrane.Vrem vedro,toplo,bez vetra,u suštini,loše vreme za mušičarenje bucova!Dokotrljah se do jedne betonske pumpe koja nije u funkciji a koja je izbačena od obale pa Dunav iza nje pravi veliki brzak sa priličnom dubinom.Vidim ogromna jata kedera,i krupnih i malih ,sve izmešano.Taman sam montirao štap kad tresnu po vodi kao prase neko da je bacio.Pogledam u tom pravcu i istog momenta još jedan pljusak i vidim repinu bucovčine kako mlati po površnin.Kuku,babaroge,pljušte na svakih deset sekundi,čini mi se da nema manje ribe od 3-4 kg.,a povremeno su iskakali pravi delfini!Prizor koji nisam video ne pamtim od kada!Sve u svemu,nisam imao ni udarac,ni praćenje,ništa.Bacao sam pola sata a onda sam se spakovao i gledao ludorije babaroga.Uživao sam gledajući prave mrcine kako se poigravaju sa kederima,čas bi lupali repinama,čas bi samo skliznuli kroz jato,sledećeg trenutka bi neki nesretnik spašavao živu glavu skakanjem po površini dok bi iza njega eksplodiralo na svakih pola metra,ludnica.Bucovi su napadali iz dubine i u nju se odmah nakon napada munjevito vraćali,što je sa perverznim brojem kedera činilo ribolov nemogućim.Ali nema veze,zahladniće,povući će se keder,pa ćemo se ganjati!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  Zvezdane, moram ti priznati da me pomalo razocaravas.  Ne zameri mi. Takva situacija koja ti se desila je verovatno stresna kao sto kazes-bucovi raubuju na sve strane i sl. Ali je isto tako i provokativna.
  Cudi me da nisi isprobao sve zive normalne i nenormalne kombinacije, ili to nisi naveo.  Npr.
-bacanje dip dajv strimera
-lerovanje  , tj drzanje strimera u mestu
-povlacenje niz vodu
-koriscenje nenormalno velikih strimera
Ne zameri jos jedared, ali cini mi se da si se prebrzo predao, Kakvo bre cekanje da se kederi povuku- ocigledno je da bucko radi tj hrani se
    pozzz :bye:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno