Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Uh, šta napravi ova štuka od strimera!Ja imam neke strimere koji su posle štučijih zuba zauvek ostali u čvorovima.
A sad jedno pitanje za administratore!Šta se dešava sa temom "Danas sam mušičario"?Hoće li biti ukinuta kao što je bila priča ili da pišemo dogodovštine sa vode u njoj.Ja sam se taman navikao da za svaku vrstu opisujem ribolovne teme u specijalizovanim odeljcima za tu ribu!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Što se mene tiče ja je ne bih ukinuo. Mogla bi da ostane kao tema sa kratkim reportažama ali ukoliko ima neko malo iscpnije iskustvo da napiše - onda to može da uradi na posebnoj temi ili na specijalizovanoj temi za tu ribu ili vodu.

Da ne vodimo dalju diskusiju o tome, sada ću da se konsultujem sa ostalim članovima musicarenje.org tima i da postavim zvaničan odgovor.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lazza je napisao(la):
Mogla bi da ostane kao tema sa kratkim reportažama ali ukoliko ima neko malo iscpnije iskustvo da napiše - onda to može da uradi na posebnoj temi ili na specijalizovanoj temi za tu ribu ili vodu.

Da, dobar predlog. Ja sam se isto taman navikao da se ne upisujem u teme "danas sam"  :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
lazza je napisao(la):
Što se mene tiče ja je ne bih ukinuo. Mogla bi da ostane kao tema sa kratkim reportažama ali ukoliko ima neko malo iscpnije iskustvo da napiše - onda to može da uradi na posebnoj temi ili na specijalizovanoj temi za tu ribu ili vodu.

Da ne vodimo dalju diskusiju o tome, sada ću da se konsultujem sa ostalim članovima musicarenje.org tima i da postavim zvaničan odgovor.

Evo ja se zvanicno slazem da se ukine  :hammer:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ja se slažem s Lazzom, i protiv sam ukinuča ove teme. To je prva tema koju pogledam na sajtu!

Janez

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Večeras sam jurio smuđa!Jedan sitan,i nekoliko neozbiljnih udaraca!
Dunav je jako veliki zadnjih nekoliko dana,ali ni to nije dovoljno da ozbiljnija riba uđe u obalu iako bele ribe ima u srahovitim količinama.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Večeras samo jedan sitan,i to je progutao nenormalno!

Prilozi

• ugriz.jpg
    ugriz.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 141

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
...iako bele ribe ima u strahovitim količinama.
Sitne bele ribe ili...  :) U kontekstu: što ne pecaš tu belu ribu na nimfice?  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sitnog kedera ima nenormalno mnogo,ostale bele ribe ima, ali je preko dana duboko dok se noću diže na površinu i može se videti urnebes od pljuskanja.Ovde su svi počeli da pecaju noću!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Danas u Barosevcu Strasni, Rancic, Kiklop i ja. I nije bio neki dan kako ume da kida na ovim barama. Rezultat: Kiklop 3, ja 3, Rancic nekoliko promasaja zbog kratkih udica a dugog repa a Strasni je prosao strasno   :hammer: . Kada smo stigli na vodu (oko 10-11), bilo je raubovanja. Dok smo se spakovali i uleteli u vodu to se vec stisalo! Izgleda da smo zakasnili zbog kafenisanja  :doh: . I ovako se nesto desavalo, bilo je akcije mada nismo uspeli da isprovociramo neku kulturnu stuju, sve sica 

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
u ovakvoj situaciji sledeca izjava uvek pali - ma tamo i nema ribe  :p

Evo Jovance sa njegovom nekulturnom stujom, bilo je daleko, dobro je i ovako ispao

Prilozi

• ALIM0645.jpg
    ALIM0645.jpg
    141,6 KB · Pregleda: 166

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Kiklop, Rancic, Jovanca i moja malenkost

ostalo su slike bare gde smo danas bacali

Prilozi

• ALIM0644.jpg
    ALIM0644.jpg
    246,6 KB · Pregleda: 309
  • ALIM0648.jpg
    ALIM0648.jpg
    188,6 KB · Pregleda: 113
  • ALIM0652.jpg
    ALIM0652.jpg
    103,8 KB · Pregleda: 110

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Na prvoj slici jel je ovaj treci "STRASNI"?

Tereni super, stukama rdugo i ne treba, e sad nama....

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Djole je napisao(la):
Na prvoj slici jel je ovaj treci "STRASNI"?

Strashni je onaj zadnji sleva sa tri trenerke i cetiri duksa ispod mont jakne a taj zajebani je Jovanca, tacno je on trebao da bude strashni  ;)

Imenovao sa sleva  na desno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno