Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Patka! Brosevac je zaledio, cini mi se do dna. Nema ni cm3 na jezeru da je odledjen. Obicno ledi tek u poodmaklom januaru, a ovo je iznenadjenje. I gde je to globalno otopljenje kad ti treba  :D  Nista bacam se na FlySim

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Ja ne znam sto Jovanca pise na temu Danas sam musicario kad nije, doduse jeste se provozao do Barosevca i video zaledjenu baru i jesmo sedeli celih tri sata zajedno ali Todor i ja lepo dosli u Kragujevac i isli na Sumaricko jezero koje nije zaledilo. Smrzli smo se ali smo PECALI, P  E  C  A  L  I , pa nesto i mozemo da napisemo.  :p :p

Ljudi moji, provodnike sam morao da cistim svakih pet minuta od leda i odustao bih posle 15min ali nesto mi jurnu na popera... I opet, i opet i nikako da pokupi, a vidim lepo ledja kako glisaju ka njemu i svaki put iz istog pravca  ???

Provalim na kraju da bas cuva gnezdo pa samo pokusava da uplasi navodnog neprijatelja  :bleh: Bio sa uporan da bih imao cime Jovanci da jedem dusu ali nije s dalo  :doh:

Jovanca, hvala jos jednom na lepom gostoprimstvu, imali smo dobru volja al jbg ;)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Evo i dokaza za neverne tome  :-*

Prilozi

• ALIM0658.jpg
    ALIM0658.jpg
    72,1 KB · Pregleda: 201
  • ALIM0660.jpg
    ALIM0660.jpg
    109,9 KB · Pregleda: 217

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
A jel bio i strasni sa vama?  :)

Ja jos nemam nameru da izadjem bilo gde na vodu a kamo li iz kuce  :nowink:

Vama svaka cast na ludosti. Zamalo da kazem skidam kapu, al mi zima  :'(

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
strasni ostao u Arandjelovcu  :p a Strashni i Todor otisli na pecanje u Kragujevac  :tbumb:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Tema glasi "Danas sam musicario" a ne
"Danas sam sa drugarima pricao kako ce oni da idu na musicarenje i sedeo sa njima i pio caj" (dok nisu otisli da masu) 8)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
strashni je napisao(la):
Provalim na kraju da bas cuva gnezdo pa samo pokusava da uplasi navodnog neprijatelja  :bleh: Bio sa uporan da bih imao cime Jovanci da jedem dusu ali nije s dalo  :doh:

Jovanca, hvala jos jednom na lepom gostoprimstvu, imali smo dobru volja al jbg ;)

Strashni,nisam baš siguran da bas sada čuva gnjezdo.BAr ovdje gore,mislim da se  mrijesti tamo od aprila,maja.Ova temperatura vode mu ne odgovara.

Ako ti juri popera,a neće da ga mazne,promijeni boju ili prezentaciju.Probaj da ga samo mrdaš na mijestu.

Tako je bar uspijevalo dok sam ga ja lovio.U prošlom vijeku. ;)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
I to.

Znalo mi se dešavati da na parkiranu Zaru,između polja lokvanja,skoči štuka.Bukvalno skoči.

A basss.Eh,ne smijem se vratiti tome.Ko ga nije probao,ne zna šta je ribolov.Bojim se da ,ako opet krenem na basa,zaboravim salmonide.Onda moram da brišem potpis.

Sorry za OFF.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Danas sam musicario... a bolje da nisam. :)

Jedino sta sam mogo da uhvatim po ovom vetru je kijavica. Bio na jezeru Bovan jer su bare oko Nisa pod ledom bile i danas. Nikakvog ulova nije bilo.

Prilozi

• talasi.jpg
    talasi.jpg
    68,3 KB · Pregleda: 215

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Bio sa Kuzman-che-tom. Ali bili Cvija, Lule, Vida i Japanac eno ih na brani, vidi se na slici :D, muvkaju nekim silikonskim mamcima. :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno