DANAS SAM SE IZNERVIRAO...

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Butterfly je napisao(la):
Pogledajte kako je na kanalu DTD. Ludilo! Veoma tesko za zabaciti, ali se ipak lovi. Najgore je što vetar sočiivicu pomera, pa je nekada navuče na mesto s kojeg se samo može otići.

E ovo kao da je preslikan Barosevac. Samo sto je u Barosevcu plicak pa moze da se gazi...Josh da je stuka krupnija! ih

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Gledam ceo dan prognozu vremena za Srbiju,u svim krajevima je lepo vreme,temperatura idealna...
Kod mene vec tri dana duva olujnu vetar.Tri dana nesmanjenom zestinom.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
E pa danas sam ispizdeo kao retko kad.Prvo jutros polomim stegu :eek:,zapeo konj kao sivonja na nešto što ne može i puče mi deo za stezanje čeljusti.Ludnica,urlam,pizdim,beže svi ukućani.Šta ću,gde ću, kod limara u blizini,gleda stegu,čudi se kako sam polomio,sumnjičavo vrti glavom, ne sme da vari da ne istopi komplet mehanizam.Oslobađam ga svake odgovornosti za posledice varenja.Uhvati se majstor i zavari mi stegu kao novu, ma kakvi novu,jače i bolje od nove.Trk kući,srećan,vežem tri strimera za smuđa,ne znam koji je lepši od kojega.Slike večeras posle ribolova.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
E pa danas sam ispizdeo kao retko kad.Prvo jutros polomim stegu :eek:,zapeo konj kao sivonja na nešto što ne može i puče mi deo za stezanje čeljusti.Ludnica,urlam,pizdim,beže svi ukućani.Šta ću,gde ću, kod limara u blizini,gleda stegu,čudi se kako sam polomio,sumnjičavo vrti glavom, ne sme da vari da ne istopi komplet mehanizam.Oslobađam ga svake odgovornosti za posledice varenja.Uhvati se majstor i zavari mi stegu kao novu, ma kakvi novu,jače i bolje od nove.Trk kući,srećan,vežem tri strimera za smuđa,ne znam koji je lepši od kojega.Slike večeras posle ribolova.

Pa pobegni od tvog broja posta 666 koji ti se ne mrda i posle nekoliko postova. Kazem ja "djavolska posla"  :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Iznervirao sam se juče,ma ustvari svaki dan.Smuđ se u Kladovu lovi bezobzirno,varaličari uveče zaposedaju poznata mesta na gradskom keju i love ribu u mrestu,i to nekakvi kvazi-intelektualci,inženjeri!Nema nama pomoći,mnogo smo uvrnut i naopak narod,nikad nećemo dostići svest o prirodi oko nas samih i njenom očuvanju.Mogu ja da naučim svoje dete da voli svet oko sebe,džabe kad je mnogostruko veći broj onih koji daju katastrofalan primer.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Nema nama pomoći,mnogo smo uvrnut i naopak narod,nikad nećemo dostići svest o prirodi oko nas samih i njenom očuvanju.Mogu ja da naučim svoje dete da voli svet oko sebe,džabe kad je mnogostruko veći broj onih koji daju katastrofalan primer.
Realna slika sveta koji nas okruzuje,nazalost.Moja cerkica od cetiri godina zna da se papiri i kesice bacaju u kantu i samo u kantu a ne na travnjak ili kojim slucaju u reku.Samo ti lepo vaspitavaj decu valjda ce se kad tad probuditi svest i kod drugih.

Avnojac

Junior member
Učlanjen(a)
11.12.2008.
Broj reagovanja
0
Realna slika sveta koji nas okruzuje,nazalost.Moja cerkica od cetiri godina zna da se papiri i kesice bacaju u kantu i samo u kantu a ne na travnjak ili kojim slucaju u reku.Samo ti lepo vaspitavaj decu valjda ce se kad tad probuditi svest i kod drugih.
[/quote]

Plus od mene. :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Zvezdane, ja se  začudim kad vidim da netko ne baci otpadak u prirodu nego ga sačuva i baci na predviđeno mu mjesto u kantu, no zato ipak ne odustajem nemoj ni ti, ovaj svijet se mijenja jako polako ali se mijenja to je sigurno. A na mladima svijet ostaje zar ne ?!
A lovostaji i krivolovci, eh... ne kako ćemo i njih riješavati, kako ono Lala kaže :
ta mani ih ili možda tamani ih !

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Danas se nisam iznervirao,vec popi..,puce stap ko oblanda za Svetog Nikolu :doh: :mad: :mad: :mad: :( :( :'( :doh:

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
malo zatego kanap kako ne treba..a i bio ostecen i gotovo :secsec: :secsec:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
moze, malo super lepka i gotovo, lazo samo izvadi  sprovodnik i osmirglaj finom smirglom malo laka sa vrha, da lepo legne u sprovodnik.

Vrh Dno