compshop
Hero member
Jadni Kinezi, oj' da bankrotirajuJr je napisao(la):Baš tako. Istp radi sad i Išinbajeva. Santimetar po santimetar, milionče po milionče...
Jadni Kinezi, oj' da bankrotirajuJr je napisao(la):Baš tako. Istp radi sad i Išinbajeva. Santimetar po santimetar, milionče po milionče...
Butterfly je napisao(la):Pogledajte kako je na kanalu DTD. Ludilo! Veoma tesko za zabaciti, ali se ipak lovi. Najgore je što vetar sočiivicu pomera, pa je nekada navuče na mesto s kojeg se samo može otići.
zvezdan je napisao(la):E pa danas sam ispizdeo kao retko kad.Prvo jutros polomim stegu,zapeo konj kao sivonja na nešto što ne može i puče mi deo za stezanje čeljusti.Ludnica,urlam,pizdim,beže svi ukućani.Šta ću,gde ću, kod limara u blizini,gleda stegu,čudi se kako sam polomio,sumnjičavo vrti glavom, ne sme da vari da ne istopi komplet mehanizam.Oslobađam ga svake odgovornosti za posledice varenja.Uhvati se majstor i zavari mi stegu kao novu, ma kakvi novu,jače i bolje od nove.Trk kući,srećan,vežem tri strimera za smuđa,ne znam koji je lepši od kojega.Slike večeras posle ribolova.
Realna slika sveta koji nas okruzuje,nazalost.Moja cerkica od cetiri godina zna da se papiri i kesice bacaju u kantu i samo u kantu a ne na travnjak ili kojim slucaju u reku.Samo ti lepo vaspitavaj decu valjda ce se kad tad probuditi svest i kod drugih.zvezdan je napisao(la):Nema nama pomoći,mnogo smo uvrnut i naopak narod,nikad nećemo dostići svest o prirodi oko nas samih i njenom očuvanju.Mogu ja da naučim svoje dete da voli svet oko sebe,džabe kad je mnogostruko veći broj onih koji daju katastrofalan primer.
lazar je napisao(la):Danas se nisam iznervirao,vec popi..,puce stap ko oblanda za Svetog Nikolu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:'(
![]()