nespetro je napisao(la):
Radi Sebastiane, skup je Simms :lol:
Ja sam prestao da se nerviram. Ovolike kise i poplave celog leta ne pamte ni najstariji. Od pre 110 godina su poceli da mere nivoe voda i padavine i do sad ovakva godina nije vidjena.
e nedam se ja tako lako, ipak sam danas otišao na vodu i to skoro u samo podne

ali ja sam bio na vodi u nadi da ču bocnuti kakvog lipljena barem predveče ali od njega nije bilo ni L. Malo sam pročaskao sa nekim mušičarima sa kojima sam se susreo. Odma počeli da kukaju kako nema lipca ni za leka. A pastrmke smo se izgleda svi nalovili. Uglavnom sve 35-40cm. Drmno sam i par klenova i jednu mrenu. Napecao sam se i što je najbitnije pokrstio moj kombinezon. MNOGO sam zadovoljan barem u prvom izlasku. Ceo dan sam skoro bio u vodi preko pojasa i kada sam se presvlačio gle čuda suv...ni oznojen nisam bio. Ok. Da je bilo +30C verovatno bi bio fino oznojen ali evo danas +25C i ja suv o ovom kombinezonu. A Simms

hehe nemam za njih pare...radije uzmem još jednog ovakvog

za rezervu.
A da da ne skrenem sa teme

toliko mi fino počeo dan pa da se bar malo nenanerivriam to bi bilo čudno...neki ogromni nemački ovčar me hteo pojuriti preko nekog polja i tu mi digo pritisak...pa sam ja kreno prema njemu

i na moju sreču se on tu predomislio

i okrenuo u beg

več sam vidio sliku u mislima...pocepan ja i moj novi kombinezon