DANAS SAM SE IZNERVIRAO...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam sretan što danas nisam išao loviti. I kod mene se vetar razduvao. Ipak sam čamcem malo obišao neka moja mesta. Voda neverovatno bistra a ribe skoro ni od  korova. Sve su se negde povukle. Jednu jedinu štuku metrašicu sam vidio 50m od obale kako lebdi na nekih 4m dubine. Došao sam čamcem iznad nje ali od valova nisam mogao da je slikam kako treba. Sada sledi gadna upala mišića zbog veslanja.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja sam danas čistio Srbiju od smeća. Lepo i korisno druženje beše...  :)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Svaka cast,Goci!!!iskrene cestitke i moje postovanje!da nas je vise takvih,Srbija bi licila na nesto....pozz.... :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

nema za mene pecanja još narednih 13 dana a posle možda i bude koji dan...

puuu  :p kada mora da se radi  :'(

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Radi Sebastiane, skup je Simms  :lol:

Ja sam prestao da se nerviram. Ovolike kise i poplave celog leta ne pamte ni najstariji. Od pre 110 godina su poceli da mere nivoe voda i padavine i do sad ovakva godina nije vidjena.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
I kod mene se ovakva godina ne pamti, udarila neviđena suša...  :'( :'( :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nespetro je napisao(la):
Radi Sebastiane, skup je Simms  :lol:

Ja sam prestao da se nerviram. Ovolike kise i poplave celog leta ne pamte ni najstariji. Od pre 110 godina su poceli da mere nivoe voda i padavine i do sad ovakva godina nije vidjena.

e nedam se ja tako lako, ipak sam danas otišao na vodu i to skoro u samo podne  :doh: ali ja sam bio na vodi u nadi da ču bocnuti kakvog lipljena barem predveče ali od njega nije bilo ni L. Malo sam pročaskao sa nekim mušičarima sa kojima sam se susreo. Odma počeli da kukaju kako nema lipca ni za leka. A pastrmke smo se izgleda svi nalovili. Uglavnom sve 35-40cm. Drmno sam i par klenova i jednu mrenu. Napecao sam se i što je najbitnije pokrstio moj kombinezon. MNOGO sam zadovoljan barem u prvom izlasku. Ceo dan sam skoro bio u vodi preko pojasa i kada sam se presvlačio gle čuda suv...ni oznojen nisam bio. Ok. Da je bilo +30C verovatno bi bio fino oznojen ali evo danas +25C i ja suv o ovom kombinezonu. A Simms  :) hehe nemam za njih pare...radije uzmem još jednog ovakvog  ;) za rezervu.

A da da ne skrenem sa teme  :D ;) toliko mi fino počeo dan pa da se bar malo nenanerivriam to bi bilo čudno...neki ogromni nemački ovčar me hteo pojuriti preko nekog polja i tu mi digo pritisak...pa sam ja kreno prema njemu  :hammer: :doh: i na moju sreču se on tu predomislio  :D i okrenuo u beg  :hammer: več sam vidio sliku u mislima...pocepan ja i moj novi kombinezon  :doh: :hammer:

Vrh Dno