Danas sam vezivao...

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Da mi je samo znati koji genije je otključao ovu temu, ja bih njega zaključao i izgubio bih ključ.  :hammer:

Pa aman zašto? Taman su počele mušice da se kače u odgovarajuće teme i dolazimo opet u situaciju da prelepe i zasigurno lovne mušice ostanu izgubljene u ovom topiku. Ko zna koliko njih nisam video iz ovog topika, jer ne volim nikada da gledam i listam "svaštare", već ako hoću BWO odem u temu o njima i pogledam.

Ko god od modera ili admina da je to uradio, najiskrenije mislim da je napravio grešku. Ne govorim ovo da bih sa njim ulazio u konflikt - za tako nešto nema potrebe, niti imam vremena, želje ili volje za tako što, već goorim iz praktičnih razloga.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam otključao... :)

sad če da uđemo u konflikt  :lol: :hammer:  ;)
-----

EVO DANAS SAM VEZAO  :lol: ovaj strimer sam več opisivao prošle godine i radio sam ga u maslinastoj boji i beloj, dobio sam neki materijal pa i ovakve "barred" zonker trakice i deluju mi baš atraktivno. Bilo bi fino uraditi i po neki čisto crni i ljubičasti ali nemam materijala u tim bojama...

no, uglavnom: rep zec, glava zec, trup tri blood marabou perca, par fleš trakica i sve na otežanoj tubici. Sve zajedno 12cm. Dovoljno za sve aktivne mladice.  Još malo pa če oktobar pa grabim prvu priliku pa MLADA hir aj kam  :smoke:

Prilozi

• P9200078.jpg
    P9200078.jpg
    71,4 KB · Pregleda: 506

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Nema Seb potrebe za konfliktom - a i nisam taj tip.

Samo sam mišljenja da jedna ovakva tema čini više štete nego koristi, i zbog toga sam i postovao onako u njoj.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da si pogresio Seb sto si otvorio ovu temu jer ogroman broj imitacija se kaci svakodnevno na forum tako da ce biti problem da se ovde sve lepo isprati  :hammer:

BTW opet si poceo "macke" da pravis  :D pa jel vidis sto sitnija muva veca riba  :D sta ce ti ovo?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
crni je napisao(la):
Ja mislim da si pogresio Seb sto si otvorio ovu temu jer ogroman broj imitacija se kaci svakodnevno na forum tako da ce biti problem da se ovde sve lepo isprati  :hammer:

BTW opet si poceo "macke" da pravis  :D pa jel vidis sto sitnija muva veca riba  :D sta ce ti ovo?

nisam je otvorio samovoljno niti sam pokretač ideje, ako bude želja da se katanči bit če zakatančeno  :) ovo ima pozitivno i negativno...

ej, pa strimer od 12cm za mladicu je kao i nimfa 14 za pastrmku  :hammer:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ja sam također bio za da se ovo ponovo otvori, smatram da nam je to jako falilo u proteklom periodu , nekako sam bio navikao čim otvorim forum pogledam jel ima novih muha... tj. tko je što pravio.
Dok recimo kad je išla samo u svoju kategoriju, mnogo puta nisam ni obratio pažnju na postove ako mi ta muha "ne leži" za moju vodu i time propuštao i nešto naučiti i diviti se našim-vašim radovima.  A bez daljnjega možemo iz ove teme prebaciti postove i fotke u postojeće kategorije po potrebi, pa će sve biti na jednom mjestu i bez dodatnih komentara i diskusije koja se obično razvije uz ovu temu. Dakle ostavimo da stoji tu jedno vrijeme, a onda ih kopiramo i takoreći arhiviramo u svoje kategorije. Možda će i biti malo dupliranja ali će nam ostati tema  Danas sam vezivao, a uz to imati ćemo fino arhivirane uradke po kategorijama.
Šta mislite o tome ?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Dobar predlog Gogo. Mozda na svaki mesec ili vise, prebaciti musice iz ove teme u odgovarajuce, s tim da ko zeli moze ih postavljati u tim temama direktno.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ah udariše teške emocije kad je videh ponovo živu  8)
Meni je ona uvek služila da zabeležim neke svakodnevne kreacije, već viđene i negde postavljene na pravo mesto. A ako vezujem nešto što je novo ili mislim da zaslužuje da bude u posebnoj temi tamo sam i kačio :tbumb:
Kad bi još svi bili odgovorni i koristili je na pravi način...

(E ovde sad sledi povraćka na autorov egoizam i uobraženost zbog poslednje rečenice  :D)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Ideja da se ova tema otključa je bila moja a Seb je bio ključar pošto, ja, iako sam najavio otključavanje, nisam bio u mogućnosti da to uradim i zamolio sam njega.,

Od kako je ova tema zaključana naglo je opao broj postavljanja raznih kreacija, iz kog razloga stvarno neznam. Meni je tema služila kada nisam bio načisto gde ću muvu da metnem, pravac DANAS SAM VEZIVAO. Jeste da je veliki broj odličnih muva "izgubljen" u ovolikoj temi ali to nije razlog da ona ne bude aktivna.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Evo ja samovo danas vezivao a da se ne bi izgubio ovaj red tag cu uploadovati i u temu red tag

Prilozi

• 2012-09-22 18.17.49-1.jpg
    2012-09-22 18.17.49-1.jpg
    7,6 KB · Pregleda: 119

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Pitam se samo i da li su musice u stvari izgubljene u ovoj temi.
Kad sam se prikljucio forumu, pravo zadovoljstvo mi je bilo da je pregledam celu od prve stranice. Tu nekako covek udje u "duh foruma".

Fino si je skockao Maxfly  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nespetro je napisao(la):
....Tu nekako covek udje u "duh foruma".

Svakako da ima svojih mana kako sam vec rekao ali ima i svojih prednosti i jedna od njih je bas ovo sto je "NESP" ovako lepo napisao  :tbumb: :yeswink:

Vrh Dno