Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
... večeras, samo dve bube... jedna larvasta nimfa i jedan balonaš, Eko mi je bio podstrek sa onim njegovima i mislim da će lepo da love i klena. Larva je na #8 a balonaš na #14.
Svi prolazimo kroz razne faze i neminovno je da se vremenom desi i to da čovek uleti u fazu kada mu je bitno da muva ima buboliki oblik i siluetu i boju i da to bude sasvim dovoljno.
Tako nekako! Ko zna kakve nas još faze čekaju. Ja sam tu negde slično. Važno mi da se brzo i jednostavno uradi i da pokriva što veči deo sezone i potreba u noj....pojednostavljenje do maximuma. Ok, namotam i nesto novo cisto onako iz radoznalosti ali kada radim za ribolov onda stancanje ovih brzih "radnih". Baš sam jučer čitao neke UK tekstove i učini mi se jedna muva (Claret Bumble) kao dobra za probati na jednoj vodi ovde kod mene. Malo sam čito o njoj kako, šta i kada. Pošto sam od potrebnog materijala imao baš sve uradih je po originalnom receptu pa da vidimo.