Danas sam vezivao...

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
2
Jesu! Od cega bi trebale da budu?! Recept sam skinuo sa nekog tying sajta gde bas tako prave antene...

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Ako su antene krute muva moze da se "pracne" i pobegne ribi iz usta.  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Grujane napravis ih od npr dva isperka fazanovog repnog pera, ili od patka......

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Vrh..... a tungsten je bas pravi. Lepo sam i na nimfe sa srebrnim tungstenom prolazio dok sa crnim slabije,mada mislim da je to jer mi se crni ne dopada

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
359
Nisam odavno sjeo za stegu,kako ne izlazim nemam ni volju za motanjem,ovo je zadnja muva koju uradih.
Mokri mrav na udici 10!U dupetu ima olova da bolje tone.
1tKWq8.jpg

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Tommy,daj neki detalj,jel mu telo od osnovnog konca,pa porebreno zicom ? inace je  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Gde ti vide zicu?  Telo je od badrljice koliko ja vidim.
Boki,ako nisi upucen,ja sam pocetnik u musicarenju i u vezivanju musica,tako da volim da pitam ono sto neznam,a ko je dobre volje on ce da mi kaze od cega je napravljena a ne da me kudi kad zgresim . . .  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma niko te ne kudi, samo treba da pogledas sliku i razmislis, zice nema nigde.

Kao pocetnik trebao bi tako i da se ponasas i svi ce da ti pomognu. Ali koliko vidim iako sam kazes da si pocetnik to ti ne smeta da delis "bratske savete" :

black panther je napisao(la):
Bracale moj vam je bratski savet uzmite Dam-black panther,ja sam uzeo to bas akcije 5#6 stap je sila mislim da je u rangu da ne preteram ali sa orvisom moze da parira tu i tamo  :-X  :hammer:  :whistle:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
To je savet za kolege pocetnike,mada ne bih trebao da savetujem dao sam ''predlog'' za stap,mada to i nije bitno  ;)

Vrh Dno