Akcenat je na "umetnik", ne na "potpis".Strelac je napisao(la):Hvala, nije ispalo kako sam zamisleo ali nema veze, vidim, watermark jako popularan pa rekoh ajd i ja malo da se zezam![]()
Akcenat je na "umetnik", ne na "potpis".Strelac je napisao(la):Hvala, nije ispalo kako sam zamisleo ali nema veze, vidim, watermark jako popularan pa rekoh ajd i ja malo da se zezam![]()
Strelac je napisao(la):Ja u lovu lopljena nemam nikakvog iskustva a ti Nikola?
sebastian je napisao(la):Često biva tako da su "radne" (extra lovne) muve jednistavne i na svoj način neuredne dok su one ulickane često lepše nama nego zapravo ribama. Iz tog razloga več nekoliko sezona uglavnom radim "krš" koji se brzo pravi a i "brzo lovi"![]()
black panther je napisao(la):Pa te cupave i razbucane bolje love od onih koje izgledaju lepo na oko :yeswink:
Brate,kad dođem u Vranje,ću ti pokažem mušicu koju sam pravio u ruke,valjkasto telo i loptičasta glava od đona od kineske papuče,to mi je prva koju sam napravio i Cnikola renegade je napisao(la):Jesi siguran 100%
black panther je napisao(la):Brate,kad dođem u Vranje,ću ti pokažem mušicu koju sam pravio u ruke,valjkasto telo i loptičasta glava od đona od kineske papuče,to mi je prva koju sam napravio i Ci najvećeg klena sam na nju uhvatio...ovo sad samo lepše na oko izgleda,a isto lovi...kad klen reaguje na pljusku,on ima da napadne i leskovačko ćevapče ako mu turiš na udicu...
Послато са HTC користећи Тапаток 2
P.S bezveze je zanemariti fly tying i misliti da moze na bilo sta i bilo gde sebastian je napisao(la):hehe, na nekim vodama te pravo glava zaboli dok prevaris klena, dok mu pronadjes na sta ce da se okomi....sto na jednoj vodi vredi na drugoj moze da bude neka sasvim druga prica pa jos ako se uzmu atmosferske prilike, doba godine itd. Nije sve bas toliko prosto ko sto moze da izgleda ako se cesto lovi na idealnim vodama i jos plus u idealno vreme...![]()
mozes li malo bolje da objasnis ovu izjavu ? zanima me cisto kao smernica jer i ja po malo vezujem . po cemu razlikujes dobru ili losu muvu i gde po tvojim kriterijumima svrstavas svoje muve ... npr. ovu na dnu 189. strane ove teme ?nikola renegade je napisao(la):tako da znam da prepoznam dobru muvu kao i onu koja nije dobro uradjena :yeswink: