nikola renegade
Full member
sasats je napisao(la):mozes li malo bolje da objasnis ovu izjavu ? zanima me cisto kao smernica jer i ja po malo vezujem . po cemu razlikujes dobru ili losu muvu i gde po tvojim kriterijumima svrstavas svoje muve ... npr. ovu na dnu 189. strane ove teme ?
Nisam neki vezivac zato sto me ta grana musicarenja ne privlaci u tolikoj meri kao sam lov ,znaci da se ne trudim mnogo oko svojih muva koje su lovne i proverene i dale su mi puno lepih ulova , da li je dobra ili ne? znam zato sto sam video mnogo muva koje je izbacio moj brat gaga , gospodin tasic , marko masic i naravno prisustvovao izradi istih , tako da mi je vrlo lako uprediti nesto sto je dobro i nesto slabijeg kvaliteta , imajuci u obzira da je dDragoslam jedan od ozbiljnijih vezivaca na balkanu a mozda i sire i kome je to postalo profesionalno i poslovno zanimanje

nadam se da cu ako imam neki zastoj naci resenje ovde, izvinjavam se opet ako sam nekoga uvredio bilo cim pa cak i mojom samouverenoscu , meni licno ne smeta stil izrazavanja coveka koji je siguran u sebe i svoje mogucnosti nicije znaje nikad ne bih doveo u pitanje svako zna i lovi za sebe i neka mu je uvek bistro , pocetnicima je bolje pomoci i nekad kriticki nego ih lazno dizati u oblake za ovaj sport za koji slozices se samnom treba dugo godina za neki lep licni uspeh