nikola renegade je napisao(la):Verovao ili ne za sada nijenadam se da cu ako imam neki zastoj naci resenje ovde, izvinjavam se opet ako sam nekoga uvredio bilo cim pa cak i mojom samouverenoscu , meni licno ne smeta stil izrazavanja coveka koji je siguran u sebe i svoje mogucnosti nicije znaje nikad ne bih doveo u pitanje svako zna i lovi za sebe i neka mu je uvek bistro , pocetnicima je bolje pomoci i nekad kriticki nego ih lazno dizati u oblake za ovaj sport za koji slozices se samnom treba dugo godina za neki lep licni uspeh
![]()
Naravno..... da ti ne verujemo. Od svih tih hiljada postova, ništa novo nisi saznao? Treba da napišeš bukvar o mušičarenju. Definitivno.
nadam se da cu ako imam neki zastoj naci resenje ovde, izvinjavam se opet ako sam nekoga uvredio bilo cim pa cak i mojom samouverenoscu , meni licno ne smeta stil izrazavanja coveka koji je siguran u sebe i svoje mogucnosti nicije znaje nikad ne bih doveo u pitanje svako zna i lovi za sebe i neka mu je uvek bistro , pocetnicima je bolje pomoci i nekad kriticki nego ih lazno dizati u oblake za ovaj sport za koji slozices se samnom treba dugo godina za neki lep licni uspeh