Danas sam vezivao...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
Verovao ili ne za sada nije  :nowink: nadam se da cu ako imam neki zastoj naci resenje ovde, izvinjavam se opet ako sam nekoga uvredio bilo cim pa cak i mojom samouverenoscu , meni licno ne smeta stil izrazavanja coveka koji je siguran u sebe i svoje mogucnosti nicije znaje nikad ne bih doveo u pitanje svako zna i lovi za sebe i neka mu je uvek bistro , pocetnicima je bolje pomoci i nekad kriticki nego ih lazno dizati u oblake za ovaj sport za koji slozices se samnom treba dugo godina za neki lep licni uspeh  :bye:

Naravno..... da ti ne verujemo. Od svih tih hiljada postova, ništa novo nisi saznao? Treba da napišeš bukvar o mušičarenju. Definitivno.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Samo bih hteo da naglasim da ne bi trebalo nikad ali nikad uvelicavati sebe jer kad se covek umisli da je sve na kraju ispadne da je nista zato lepse je kad se dobiju pohvale sa strane a ne od sebe. Svako ima razlicit pogled u musicarenju nekom su drage jedna vrsta musica a drugom druga, pa ce svako vuci na svojoj strani. A u ostalom tema i nije upucena ovim postovima pa ne bi bilo lose da se ispostuje naziv teme. Jeste da sam ja samo clan ovde i imam prava ko sva druga clanska lica pa bi zamolio administratora foruma da reaguje i opomene nas za ove prepirke i jednostavno da se otvori tema prepirke rasprave i ponizavanje i td ako vec ne postoji pa cemo se raspravljati prepirati do ihaha.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Baki-Pa je napisao(la):
Naravno..... da ti ne verujemo. Od svih tih hiljada postova, ništa novo nisi saznao? Treba da napišeš bukvar o mušičarenju. Definitivno.

Tvoja stvar  :D , i ne nisam za sad nista novo saznao  :nowink: , hvala na komplimentu  :) ali ne bih, nek se snalazi kako ko ume  ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
Samo bih hteo da naglasim da ne bi trebalo nikad ali nikad uvelicavati sebe jer kad se covek umisli da je sve na kraju ispadne da je nista zato lepse je kad se dobiju pohvale sa strane a ne od sebe. Svako ima razlicit pogled u musicarenju nekom su drage jedna vrsta musica a drugom druga, pa ce svako vuci na svojoj strani. A u ostalom tema i nije upucena ovim postovima pa ne bi bilo lose da se ispostuje naziv teme. Jeste da sam ja samo clan ovde i imam prava ko sva druga clanska lica pa bi zamolio administratora foruma da reaguje i opomene nas za ove prepirke i jednostavno da se otvori tema prepirke rasprave i ponizavanje i td ako vec ne postoji pa cemo se raspravljati prepirati do ihaha.

Acko mislim da nikog nisam ponizio , ovo je rasprava koliko vidim bez uvreda , ali ok prestajemo idemo da vezujemo nesto novo  :bye:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Acko mislim da nikog nisam ponizio , ovo je rasprava koliko vidim bez uvreda , ali ok prestajemo idemo da vezujemo nesto novo  :bye:
Druze ne spominjem tebe vec kazem za sve ukljucujucu i mene :yeswink:. evo jedne muve sto se tice klena obozava je
1800385_360536590768082_8675397227272467314_n.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
jedna od prednosti foruma kao sredstva za komunikaciju je to sto sve napisano ostaje trajno zabelezeno. pregledas teme pastrmka , klen , bucov , lipljen ...itd. zadnje dve godine i lako primetis ko cesto postuje u tim temama i sta objavljuje . sve transparentno i sve ocigledno . tako tacno znas sa kim razgovaras  ;)
a sto se tice foruma kao izvora informacija tu je nemerljivo koliko je koristan .ako nekoga zanima nesto oko pribora stapova , cekrka , kanapa  veoma korisne informacije mogu da se pokupe na jednom mestu .
ako se neko vise zanima za konkretan ribolov tek tu moze svasta da se pametno procita jer se niko nije naucen rodio . ja sam od 2008 godine 300% unapredio svoj ribolov i 1000% vezivanje zahvaljujuci forumima . svako ko tvrdi da zna sve sto je ovde napisano pre nego je napisano jednostavno ne govori istinu  :blush:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
acko ovo je odlicna klenovska muva , cista klasika . slicno je i ja pravim i cesto koristim . nije visoko plovna zbog materijala i velicine ali se nalazi pri samoj povrsini i klen je rado uzima

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sasats je napisao(la):
jedna od prednosti foruma kao sredstva za komunikaciju je to sto sve napisano ostaje trajno zabelezeno. pregledas teme pastrmka , klen , bucov , lipljen ...itd. zadnje dve godine i lako primetis ko cesto postuje u tim temama i sta objavljuje . sve transparentno i sve ocigledno . tako tacno znas sa kim razgovaras  ;)
a sto se tice foruma kao izvora informacija tu je nemerljivo koliko je koristan .ako nekoga zanima nesto oko pribora stapova , cekrka , kanapa  veoma korisne informacije mogu da se pokupe na jednom mestu .
ako se neko vise zanima za konkretan ribolov tek tu moze svasta da se pametno procita jer se niko nije naucen rodio . ja sam od 2008 godine 300% unapredio svoj ribolov i 1000% vezivanje zahvaljujuci forumima . svako ko tvrdi da zna sve sto je ovde napisano pre nego je napisano jednostavno ne govori istinu  :blush:

Sasts mislim da sam u prethodnoj poruci napisao da je dovoljno da ne bi kvarili boravak drugih na forumu konkretno temi , inace drago mi je sto se unapredjujes samo tako nastavi  :tbumb:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sasats je napisao(la):
acko ovo je odlicna klenovska muva , cista klasika . slicno je i ja pravim i cesto koristim . nije visoko plovna zbog materijala i velicine ali se nalazi pri samoj povrsini i klen je rado uzima
Bas tako druze vidi se da si upoznat s`ovom  karapandzom  :D sto se tice klena uzima je ko lud jos bolje uzima sa braon chenille u cistoj boji. ;)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Mozda gresim ovo je softhakl varijanta
drug ja sam dobio informaciju od jednog musicara da se ovo zove ili ju je on tako nazvao Pecova Klenovka i ja je tako znam necu da lupam da ti odgovorim sa da ili ne posto neznam tacno a pravo da ti kazem neznam ni sta je to SOFTHAKL  :( :doh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
https://www.google.rs/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=soft%20hackle%20fly

Vrh Dno