Danas sam vezivao...

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
I samo da sledeći put kupim tungsten,a ne perle :doh:

A da probas da lovis klena na suvu  8) za pocetak, a kada je pocetak sezone jaca i senjava voda na petrovicevog mrava jer znam kakve su vode na kojima pecamo , usavrsi pecanje na suvu sto je pocetak i orginalnost  musicarenja , posle predji na nimfe , sa kojima nikad nisam imao portrebe da jurim klena iako se i na njih moze loviti ,nisam imao potrebe suva na lepo vreme i vodu , mrav na mutno  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nikola renegade je napisao(la):
posle predji na nimfe , sa kojima nikad nisam imao portrebe da jurim klena iako se i na njih moze loviti
nikola rece li ti ili mi se ucinilo da znas sve o musicarenju ? zar je moguce da ne umes da pecas klena na nimfe ? zaprepastio bi se kada bi naucio i video kakve i koliko riba moze da se ulovi ispod povrsine
pantere , mokre i nimfe sa perlom su pored suvih muva obavezne u kutiji dobrog klenarosa  ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sasats je napisao(la):
nikola rece li ti ili mi se ucinilo da znas sve o musicarenju ? zar je moguce da ne umes da pecas klena na nimfe ? zaprepastio bi se kada bi naucio i video kakve i koliko riba moze da se ulovi ispod povrsine
pantere , mokre i nimfe sa perlom su pored suvih muva obavezne u kutiji dobrog klenarosa  ;)

Moguce je da si pogresio  :yeswink: lovio sam klena na nimfu , a posto su mi nimfe preko k...rca od lova pastrmki , klena obozavam da lovim na suvu i ponekad na mokru, ali suva, lov na vidjeno  :drool: neprocenjivo jos perfektna prezentacija i bodenje klena na dalje i blize drama tako da nemam potrebe za podvodnim lovom koji nije bas atraktivan kao povrsinski , ali ako se tebi tako vise svidja samo napred  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nikola,pa ja već 3-4 meseci samo na suvu pecam,probao sam da nimfarim,i lepo mi ide,što da ne?
Uostalom,ružna mi kutija kad su samo suve u njoj,ovako malo da prošaram ;-)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
Nikola,pa ja već 3-4 meseci samo na suvu pecam,probao sam da nimfarim,i lepo mi ide,što da ne?
Uostalom,ružna mi kutija kad su samo suve u njoj,ovako malo da prošaram ;-)

I gotovo za 3-4 meseca to je to kolko put si izaso na vodu za 3-4 meseca zivti ja , i sad si usavrsio pa ce resavas nimfarenje nista ne slusas sto ti se prica  ::) kutija sa musice nikad ne moze da bude ruzna prvo pravi po 6-7 muve od jednu vrstu dok lepo ne uhvatis ruku pa onda predjes na drugu i tako a ne zapucao si sve ko sopsku salatu  :doh: , sasats ti daje savete i ja hocu da ti pomognem al ti ne jebes sistem bato sve ce zapocnes i nista nema da zavrsis  :doh:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ne razumeš me dobri moj zemljače...ali ajde,da ne idemo off topic,pričaćemo letos,i malo će da mašemo,da zakačim i ja neku od te tvoje pastrmke ;-)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Samo za Pantera legendu  :D :D  ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b-mnMsq4lrY[/youtube]

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Evo Panteru,jedva ga prebacih  :doh: :D :D  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=b-mnMsq4lrY

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Ma nista Milane,samo svi ti nesto prebacuju uopsteno na forumu, pa da te nasmejem malo ovom genijalnom glumom Niksica  ;)

Ovo smo svi proziveli u zivotu,pocev kao klinci pa kao momci od strane roditelja a kasnije od dobronamernih kolega itd. :doh: ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Mafke Fly je napisao(la):
  Ma nista Milane,samo svi ti nesto prebacuju uopsteno na forumu, pa da te nasmejem malo ovom genijalnom glumom Niksica  ;)

Ovo smo svi proziveli u zivotu,pocev kao klinci pa kao momci od strane roditelja a kasnije od dobronamernih kolega itd. :doh: ;)

Samo iz dobre namere mafke krecem od sebe  :yeswink: a mislim da i drugi misle tako  :blush: ce ga opravim ja samo da ga nadjem leti na moravu  :hammer:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
nikola renegade je napisao(la):
Samo iz dobre namere mafke krecem od sebe  :yeswink: a mislim da i drugi misle tako  :blush: ce ga opravim ja samo da ga nadjem leti na moravu  :hammer:
:whistle: Nemoj da ga opravljas samo mu pokazi neku foru panter brzo kapira ima da bude zajebalo vek ...... :hammer:

Vrh Dno