acko23
Senior member
- Učlanjen(a)
- 01.07.2014.
- Broj reagovanja
- 5
hvala druze MafkeMafke Fly je napisao(la):Acko,sve cestitke na koloritu imitacija a ova poslednja je lepotica![]()
hvala druze MafkeMafke Fly je napisao(la):Acko,sve cestitke na koloritu imitacija a ova poslednja je lepotica![]()
Ovo mi je prvi pokušaj zečjeg uha,pa da pitam za savete,dok savladam one "osnovne" muve...Strelac je napisao(la):Ova donja je jedna od najjačih koje sam video u poslednje vreme, prava radna nimfa!!!
black panther je napisao(la):Šta mislite o ovim nimfama?
![]()
![]()
Džoni,iskreno,trenutno više volim fazanov rep,ušao sam u štos,pera u jednu stranu,porebravanje žicom u kontra smeru,tako da mi je to vrlo interesantno...a što me to pitaš,nisam isprobao dal' su lovne,videćemo...nikola renegade je napisao(la):Panto koja se tebi vise svidja od ove dve ali onako objektivno iako su tvoj rad :yeswink:
Krila su sa vrh curanovog pera i mekana su nego se tako vidi posto je na 14 udici i dosta zumiranooholi je napisao(la):Vrh. Samo da se nadje neki mekan materijal za krila. Silueta je besprekorna. Plivace verovatno samo na masnoci....
da druze ovo je kn 1524-00Milanče je napisao(la):Acko koja je ovo udica??? Liči na Partridge K14st a njih je sve teže (ako ne i skoro nemoguće) naći![]()