Danas sam vezivao...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Dobro,de,nesme čo'ek da se našali s' tebe :D
Ne valja,jasno mi je,ali za prvi pokušaj mislim da je i više no dobra...pol'k zemljak,će gu napraimo ;) :D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
Dobro,de,nesme čo'ek da se našali s' tebe :D
Ne valja,jasno mi je,ali za prvi pokušaj mislim da je i više no dobra...pol'k zemljak,će gu napraimo ;) :D

Ma ko se ljuti  :D , pravi samo stancaj i cuti bice sve ne dizaj glavu od stegu i mora da bude  :yeswink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
9be4f6e8f429a07fb5d8e461bdcde22d.jpg

Par od jutros

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ovakva kombinacija mušica u ove zimske dane neverovatno budi maštu i podstiče mušičarske apetite... Ekstra su  :tbumb:

Meni se ovi crni tungsteni mnogo više dopadaju nego bilo koji drugi, larva ima mnogo prirodniji izgled nego bilo sa bilo kojom drugom glavom...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Hvala ljudi.
Nikola, tesko da ce mrenu da vide, nazalost retko sam u prilici da je pecam.
A imaju podtelo od olova celom duzinom....

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Strelac, slozio bih se sa tobom u vezi tungstena.
Oholi, ne sklapaj stegu, odradi jos koju :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Hvala ljudi.
Nikola, tesko da ce mrenu da vide, nazalost retko sam u prilici da je pecam.
A imaju podtelo od olova celom duzinom....

Bas ovakve i ja koristim kad pecam mrenu leti na moravi kombinujem boje zelene , narandzaste, zute , prosle god sam lovio ali sitnije nije imalo kapitalnih , ceskim nimfarenjem , mada i ja nemam mnogo izlazaka na mrenu  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Reci nikola kad na ceski nacin pecas mrenu jel ume da otrese po nimfi jako? Koja dubina vode je najbolja, koja jacina protoka i jel uopste ima smisla loviti je ciljano?

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Reci nikola kad na ceski nacin pecas mrenu jel ume da otrese po nimfi jako? Koja dubina vode je najbolja, koja jacina protoka i jel uopste ima smisla loviti je ciljano?

Ovako oholi najcesce je lovim gde je krupan kamen tu je najvise ima , mesta gde iz preliva krece brzak ali ne bas jak ,onako umeren, dubina zavisi od 50 cm do 1.2m na mesta gde je lovim je 1m , lovis je bukvalno duzinom stapa ja koristim indikator od polipropilena ali moze i posmatranjem spoja kanapa i predveza , kad udari pricam za male 300 do 400 gr pa kad ko torpedo krene uzvodno drama  :D dok pecam konstantno mi se izbacuju pored mene ne znam zasto to rade nije plasljiva riba moze joj se prici , ja je ciljano bas i ne lovim nego kad pecam klena i primetim nju da je aktivna vezem nimfu pa je jurim inace ima komada i do 5-6 kg koje sam vidjao ali nisu htele da krenu na mamac i bolje mozda bih ostao bez stapa , moje misljenje je da je interesantna i fantasticno jaka , musice su bas kao tvoje moze i fazan i green cadis larva nimfe u tom fazonu jednostavne dabing porebljen tung. glava i to je to razne boje napomenuo sam da je meni davalo uspeha zelena, narandzasta, zuta  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nikola renegade je napisao(la):
ja je ciljano bas i ne lovim nego kad pecam klena i primetim nju da je aktivna vezem nimfu pa je jurim
kako primetis da je mrena aktivna ?
nikola renegade je napisao(la):
inace ima komada i do 5-6 kg koje sam vidjao ali nisu htele da krenu na mamac i bolje mozda bih ostao bez stapa
znaci pecas je na vidjeno u moravi?

Vrh Dno