Danas sam vezivao...

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
tuular.jpg

tuu.jpg

tular.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Ermedine, napomeni me kad se vidimo da ti nesto "sapnem" vezano za one klinkove  ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Ne utice....utice na guzvu u kutiji :)
Videces kako izgledaju muve kad ih naguras u kutiju pa se iserci izkrive... a inace ja imam neku poroporciju... meni je lepa.... i nju postujem.

Apsolutno tacno  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
ermedin je napisao(la):
Necu je reklamirati na nekom sajmu,.... ako ne ide makazice su tu ... modifikacijaaaa. Samo neka lovi, boli me uvo  za estetiku.

Ermedin ne znam koliko dugo vezujes , ali ako si krenuo od skoro moj stav i misljenje da je pametno da krenes sa osnovnim muvama , red tag , tulari , razbojnici, adams, petrovicev mrav , uradis vise njih i naucis osnove vezivanja proprcije pravilne kao sto je spomenuo oholi , modifikacije idu mnogo kasnije sa iskustvom, vezuj skolske muve ne komlikujes i sve dodje na mesto  :tbumb: , eko ce te uputiti najbolje  :yeswink: , ovi klinkhameri lice na tenkara muve koje si vezao zbog polozaja hakla  :yeswink:

ermedin

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2012.
Broj reagovanja
0
Momci hvala na uputama. Rekoh da sam namerno.ovako.stavio . Interesovalo me.vase misljenje , jer je misljenje klegePanica, drugacije. Ja  cu lako da napravim po mom ukusu. U pitanju.je eksperiment.  :bye: ;)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
ermedin je napisao(la):
Momci hvala na uputama. Rekoh da sam namerno.ovako.stavio . Interesovalo me.vase misljenje , jer je misljenje klegePanica, drugacije. Ja  cu lako da napravim po mom ukusu. U pitanju.je eksperiment.  :bye: ;)

Najbolje po literaturi i po standardu  :tbumb: mani eksperimente  :nowink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Moj stav je da pravis po svojoj intuiciji i zelji.. jer da su ostali pravili po sablonu danas ne bi bilo mnogih revolucionarnih musica pocev od F- fly pa nadalje..lovnost je jedini merodavni parametar..

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Moj stav je da pravis po svojoj intuiciji i zelji.. jer da su ostali pravili po sablonu danas ne bi bilo mnogih revolucionarnih musica pocev od F- fly pa nadalje..lovnost je jedini merodavni parametar..

Maric ako krene da luta i i isprobava evolutivni proces izgubice se  :yeswink: po meni veze osnovne klasicne muve po standardu i bez na vodu ,ako je lovac i uziva u lepoti musicarenja ako zeli bas da se bavi tyingom i pretvori se u kucnu buvu moze celo prolece leto da ve zuje i opet doceka zimu u kucici , znaci vezes muve osnovne klen pastrmka ili sta vec pecas i uzivas akad dodje zima pravi revolucije i evolucije koliko zelis  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Ja mogu samo da se nadjem posto sám odavno izgubljen  :hammer: :hammer: ZIVEO PROTAAAA  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Ja mogu samo da se nadjem posto sám odavno izgubljen  :hammer: :hammer: ZIVEO PROTAAAA  :hammer: :hammer

Vrh Dno