Oholi,sta reci za tvoju FT aktivnost sem :respect1:
Eko jedva naveza 10,a ja jedva 7 juce za danas, upravo krecem da kupam cadice i neku mikro foamku na 18-20# ako beovica poludi na suncu kao sto zna pa da se zezam dvojcicom
Materijali su diskutabilna tema jakoo i ima puno neslaganja medju kolegama. G. Tasic je majstor improvizacije i neverovatno je sta taj majstor stege ume da isceprka od Kineza za smesan novac a napravi remek delo. Nas Crni sa foruma je takodje dokazao sta ume,a za materijale nikada nije pucao neke pare,i sad drzim u ruci njegov BWO sa telom od obicnog ''praska'' za ciscenje,izgleda perverzno dobro i zao mi je da ga bacam (cuva cu ga za ''pelcer'' ) u vodu. Ima malo CDC-a a nogice su od zeca,pliva nenormalno i ne treba ga mastiti.
Sasa PI je tek prica za sebe,razvaljuje za stegom a materijali pristupacni SVIMA i svacijem dzepu. Postao je majstor hemije pa mi je poslao i njegovu mazalicu CDC ( njegov recept ),koja po finoci prevazilazi LOON-ove mazalice koje imam
Neki cak tvrde da pera od genetickog petla sluze samo da musica izgleda lepse,a favorizuju domace mlade petlove dvogodisnjake marta meseca skinutim skalpovima. Moje je misljenje da treba imati od obe vezrije , skupo-jeftino mislim.
Simpson napisa odavno da je srneca dlaka pa i jelenska prevazidjena kao materijal za FT

.
Koji materijal zamenjuje ''jelena'',jako me zanima jer mi je godar omiljena suva (prirodna ) imitacija ? POMOC i hvala,odoooooh pa kada se vratim voleo bih da me saceka info. o materijalu