Danas sam vezivao...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
ne bas dobro  :D tu sam ispod keca ali ne vidim bas najbolje  :D ja vidim oba crvena isperka sa iste strane pauna a jedan bi trebao da se vidi a jedan ne da je sa druge strane . mozda gresim ali tako meni deluje ?

Ja se samo nadam da su dva crvena isperka i sa druge strane, ono simetrija. Ne smeta sto si stavljao po dva ali se nadam da nije rec o ovome sto je Sasa rekao?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nije,  simetrične su obe strane.  Nisu dva ispeka,  razdvojilo se pero,  tako ispalo...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
probaj isperke da navezes svaki po malo na stranu a ne kao kod princa odozgo da bi izbegao efekat koji se dogodio . evo sad pronadjoh jedan lep sbs za ovu muvu

http://www.musicar.rs/aleksandra/

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nabavi obicnu domacu kokosku . mora da ih ima neko u tvom kraju . nema boljeg materijala na svetu za mokre muve a ima ih u svim bojama kakve samo mozes da pozelis  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
To sam ja hteo da kazem zato mi je delovala kao musica za steelhead-a :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ali prvo je skratis za glavu  :) malo nize se odsece glave , zatim odere ziletom skalp i preparira na parcetu kartona . samo cesto menjas kartonce da pokupi vlagu i za 15 dana imas skalp prva liga za nimfe i mokre muve

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Moja tašta ima te koke,  jedino nisam ukapirao koga treba da skratim za glavu.  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nemoj tebi da ode glava kada vidi sta ces da joj uradis sa kokoskama  :blush:

Vrh Dno