Danas sam vezivao...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Jbt ja stavim dva cdc pera I narokam Elka vi se nesto stisli u klinac.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/body-materials/hends-chenille-5mm

Ovaj je u pitanju ali nije video 5mm. Realno oko 2,5mm.  :yeswink:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
Meni je g. Tasic upakovao u vakum kesicu beli ali je on markerom nekim vrhunskim maslinasto -zlatne boje  isprelazio duzinski skroz.

Jako je lepa boja ispala i nejednaka,tako da iglom samo od isecenog parceta izdvojim  zeljenu  debljinu i kolorit,pa odradim telo za 

maslinastu jednodnevku. Eto ideje da se dodje do  neke zanimljive boje koje nema u prodaji. TASA_NASA  :smoke:

Posebno je za sitne suve udice oko #20 zakon.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Baki-Pa je napisao(la):
Imao sam dojavu pa vezah par komada..

Baki meni se tvoj kedis ekstra dopada,al nesto ne volim ta viseca tela ni na jednoj musici  :D samo licni trip
kao ni vestacke materijale,tipa polipropilen,tela majskih taj shenil

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Hoce sigurno :) Sta cemo za vikend. Ponesi mi parcence tog senila da vidim kakav je.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
denmil je napisao(la):

Niko do sada nije izbacio  policelon imtaciju koja ovako visoko stoji na vodi i jako mi je drago zbog ovoe fotke.

Denmil  :respect1: :respect1: :respect1:

Tako se to radi kolega. Zalosno je videti policelonke koje potopljene  kao bambule,skoro cele. Pa ovo je  najplovniji materijal i imitacije 

da vise plivaju. MORA da su skoro do pola na suvom ( vise ne bi valjalo jer bi se iskrivile na povrsini ). Tako plivaju i upali kopneni kukci.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Mafke, sve zasluge pripadaju materijalu od kog sam napravio popca. Godinama unazad radim ovu imitaciju od dekor gume koja je uglavnom u ponudi kod nas, i ta muva ubija, ali mi se nikako nije svidjalo kako stoji u vodi, posto poprilicno utone. Ovo je radna verzija, nicim nije premazana niti tretirana. Ako ti je potreban uzorak, javi se pp...

Vrh Dno