Mafke Fly
Full member
- Učlanjen(a)
- 17.04.2014.
- Broj reagovanja
- 2
denmil je napisao(la):Mafke, sve zasluge pripadaju materijalu od kog sam napravio popca. Godinama unazad radim ovu imitaciju od dekor gume koja je uglavnom u ponudi kod nas, i ta muva ubija, ali mi se nikako nije svidjalo kako stoji u vodi, posto poprilicno utone. Ovo je radna verzija, nicim nije premazana niti tretirana. Ako ti je potreban uzorak, javi se pp...
Hvala Denmile kao bratu za taj uzorak,kao da si mi ga poslao. Nema potrebe,jer sam i ja na mojim imitacijama podigao plovnost do maximuma,pa ga samo zavrsni premaz vraca da ne iskoci kao ping-pong loptica
Nesto kao dekor guma u vrlo tankom sloju od manje 1mm mi sluzi za zadnji preklop i lepsi,glatkiji izgled pa konacno visoki sjaj kod tvrdokrilaca. Dekor gumu jak retko koristim. Plovniji je foam u vise verzija ,pa i policelon malo hrapaviji.
Veruj na rec da svaka od mojih buba sa zadnje fotke (teskasi ) pliva do polovine tela. Jedino svitac posto je od dekor gume ,nesto je potopljeniji i slabije se nazire na vecoj daljini . Udarac klena, silovit,locira tacno mesto gde se nalazi.
Zbog pojacane plovnosti imitacija,sumnjicavi su sitniji klenovi pa cesto cvakaju i pipkaju,ali krupniji zestoko se podizu sa dna vira