Danas sam vezivao...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
denmil je napisao(la):
Mafke, sve zasluge pripadaju materijalu od kog sam napravio popca. Godinama unazad radim ovu imitaciju od dekor gume koja je uglavnom u ponudi kod nas, i ta muva ubija, ali mi se nikako nije svidjalo kako stoji u vodi, posto poprilicno utone. Ovo je radna verzija, nicim nije premazana niti tretirana. Ako ti je potreban uzorak, javi se pp...

Hvala Denmile kao bratu za taj uzorak,kao da si mi ga poslao. Nema potrebe,jer sam i ja na mojim  imitacijama podigao plovnost do maximuma,pa ga samo zavrsni premaz vraca da ne iskoci kao ping-pong loptica  :D :D

Nesto kao dekor guma u vrlo tankom sloju od manje  1mm mi sluzi za zadnji preklop i lepsi,glatkiji izgled pa konacno visoki sjaj kod  tvrdokrilaca. Dekor gumu jak retko koristim. Plovniji je foam u vise verzija ,pa i policelon malo hrapaviji.
Veruj na rec da svaka od mojih buba sa zadnje fotke (teskasi ) pliva do polovine tela. Jedino svitac posto je od dekor gume ,nesto je potopljeniji i slabije se nazire na vecoj daljini . Udarac klena, silovit,locira tacno mesto gde se nalazi.
  Zbog pojacane plovnosti imitacija,sumnjicavi su sitniji klenovi pa cesto cvakaju i pipkaju,ali krupniji zestoko se podizu sa dna vira ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Kako vam to ne potone u pm. Ja probao neke I posle par zabacaja pocne da tone

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Jer stezes policelon i istisnes sav vazduh jer je los

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Onda si nesto zajebo. Meni plivaju sve. Ne visoko jer to ne zelim

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
E moj ti lose gledas. Klasicna kamenjarka iz Picinog parka :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
Ne mogu baš da kažem da sam neke muve vezivao danas jer nisam, nanizao sam ih. I do sada sam pravio muve na brzu brzinu tzv. minutarke ali brzo kao ove nisam nikada, 6 komada za minut  :D

Između poslednje i predposlednje perle OHO lepak i malo iza poslednje i to je to.

P.S. Zaboravih, udica Hayabusa #10 FLY 751

Prilozi

• ribizle.jpg
    ribizle.jpg
    131,8 KB · Pregleda: 145

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nisam baš zadovoljan ali može da prođe. Mayfly.

Prilozi

• RSCN2811.JPG
    RSCN2811.JPG
    216,5 KB · Pregleda: 150
Vrh Dno