Danas sam vezivao...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Opaaaaa mudruje se od rane zore :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
Opaaa a bas se pitam sto ti toliko treba? Ti zivis u Kini ti bi trebao da pljunes neku mudrost ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Jbte, ne valja ti kad te pohvalim, ne valja da te kudim. Rdjavom kurcu i dlake smetaju :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Ivke, znas li ikad ikog da pohvalis?
Znam da me ne gotivis i iskreno drago mi je zbog toga. Jer to nikako ne bi bio kompliment.

Vec sam ti pisao al ponovicu, pokusaj da nekad pohvalis negog, a ako kritikujes da to uradis konstruktivno. Ti samo kazes ne valja i nema  te. Obrazlozi takav komentar.

I pokusaj da se resis frustracija. Za coveka tvojih godina mogu da budu fatalne.... Pritisak, srce, slaba periferna cirkulacija..... ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
oholi je napisao(la):
Jbte, ne valja ti kad te pohvalim, ne valja da te kudim. Rdjavom kurcu i dlake smetaju :)

Xxaxaxaxaxaxax...E jesi mudrac

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
326
oholi je napisao(la):
Ivke, znas li ikad ikog da pohvalis?
Znam da me ne gotivis i iskreno drago mi je zbog toga. Jer to nikako ne bi bio kompliment.

Vec sam ti pisao al ponovicu, pokusaj da nekad pohvalis negog, a ako kritikujes da to uradis konstruktivno. Ti samo kazes ne valja i nema  te. Obrazlozi takav komentar.

I pokusaj da se resis frustracija. Za coveka tvojih godina mogu da budu fatalne.... Pritisak, srce, slaba periferna cirkulacija..... ;)

Ajde da pokusam da ti odgovorim mada ne znam sta ce mi to?
Ne znam ni kog sam kudio a ni kog trebam da hvalim , ovo nisu " pozdravi i zelje"
Neke zakljucke donosis sam. O tebi ne mislim nista, ne poznajem te dobro (videlismo se jednom) i nisi sfera mog interesovanja.
Ne moze niko nista da kaze Tihom a da se ti ne umesas. Sta sam rekao da ne valja? Podseti me.
Jesam star (51 godina) i dosta sam toga ostavio za sobom, dvojicu punoletnih delija, kucu, stan, auto... imam srecan brak, svoju firmicu i stalnu adresu stanovanja.  A i nisam u bekstvu. Za moje zdravlje se ne sekiraj jer i ja ne brigam mnogo o njemu, bar za sada.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Mrzi me da trazim gde si sve lose reagovao. Jer nemam racunar a preko telefona je nezgodno da te citiram. U svakom slucaju ne znam sto se mesas u moju i maricevu zajebanciju kad nisi pomenut?
Realno nebitni smo jedan drugom i nema razloga da komuniciramo. Sto se mene tice zaobilazenje je najbolja opcija.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
540
E pa jbg ispade da ce svi da zaobilaze svakog sta je onda poenta?

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
326
oholi je napisao(la):
Mrzi me da trazim gde si sve lose reagovao. Jer nemam racunar a preko telefona je nezgodno da te citiram. U svakom slucaju ne znam sto se mesas u moju i maricevu zajebanciju kad nisi pomenut?
Realno nebitni smo jedan drugom i nema razloga da komuniciramo. Sto se mene tice zaobilazenje je najbolja opcija.

Odakle ti pravoda ocenjujes da li sam ja lose reagovao? I nisam se mesao , za razliku od tebe,  u ni jednu zajebanciju nego sam samo potvrdio Maricevu konstataciju . A i da znas da imam 3 lap topa i dva racunara. 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.656
Super. Bas mi je drago sto imas tolike racunare :)
Verujem da si ponosan :)
A imam pravo da ocenjujem isto kao i ti da dajes nadrkane komentare.

I mislim da je najpametnije da se jednostavno ignorisemo. Bar ja tebe hocu. Pozzzz

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
A jbg Tihi ja ne znam ali ti znas ;) nekad je dobro ziveti u neznanju :) imas vise sanse za popravku ;)
Ne znam ni ja nista sem da citam, a da ne razlikujes materjale procitah konstatacije onih koji znaju ili se tako predstavljaju, nisam ja to izmislio... :)

A da je bolje ne znati nista ili se praviti da ne znas je veoma dobra taktika... ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
237
Svaka čast Mariću iz prve si pogodio, Mićo ma vide ljudi šta je kvalitet, ja svoju svaku potpišem, Mariću oko sokolovo :tbumb:

Vrh Dno