Đavolji advokat !!! Samo ne znam ko je Keanu Reeves a ko Alfredo James "Al" Pacinomaric je napisao(la):I pitam se sto se ti javljas kad pricam sa cika Tihim??

oholi je napisao(la):Jbte, ne valja ti kad te pohvalim, ne valja da te kudim. Rdjavom kurcu i dlake smetaju
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Ajde da pokusam da ti odgovorim mada ne znam sta ce mi to?oholi je napisao(la):Ivke, znas li ikad ikog da pohvalis?
Znam da me ne gotivis i iskreno drago mi je zbog toga. Jer to nikako ne bi bio kompliment.
Vec sam ti pisao al ponovicu, pokusaj da nekad pohvalis negog, a ako kritikujes da to uradis konstruktivno. Ti samo kazes ne valja i nema te. Obrazlozi takav komentar.
I pokusaj da se resis frustracija. Za coveka tvojih godina mogu da budu fatalne.... Pritisak, srce, slaba periferna cirkulacija.....
Odakle ti pravoda ocenjujes da li sam ja lose reagovao? I nisam se mesao , za razliku od tebe, u ni jednu zajebanciju nego sam samo potvrdio Maricevu konstataciju . A i da znas da imam 3 lap topa i dva racunara.oholi je napisao(la):Mrzi me da trazim gde si sve lose reagovao. Jer nemam racunar a preko telefona je nezgodno da te citiram. U svakom slucaju ne znam sto se mesas u moju i maricevu zajebanciju kad nisi pomenut?
Realno nebitni smo jedan drugom i nema razloga da komuniciramo. Sto se mene tice zaobilazenje je najbolja opcija.
Ne znam ni ja nista sem da citam, a da ne razlikujes materjale procitah konstatacije onih koji znaju ili se tako predstavljaju, nisam ja to izmislio...maric je napisao(la):A jbg Tihi ja ne znam ali ti znasnekad je dobro ziveti u neznanju
imas vise sanse za popravku
![]()