Milanče je napisao(la):Kuzma je napisao(la):Zvezdane ponovo me tvoji strimeri odusevljavaju , i tvoj jednostavan stil. Narocito me odusevljava sto vezujuci svoje muve prvenstveno na umu imas vodu i ribu, a ne forumsko nadmetanje.
Na slici je muva koja ce u bistroj vodi ljudskom oku biti jedva vidljiva. Takve muve skromnog izgleda i bez preteranog nabacivanja materijala na udicu mnogo manje izazivaju podozrenje kod ribe.
Ostalo je sve stvar tehnike vodjenja. Strimer je ekstra i po mom ukusu.i +
A jel mu se ti to nabacuješ iili mi se samo čini![]()
![]()
![]()
Sve isto kao i ti. Ja obično nakitim malo više matreijala i pogrešimKuzma je napisao(la):Milanče je napisao(la):Kuzma je napisao(la):Zvezdane ponovo me tvoji strimeri odusevljavaju , i tvoj jednostavan stil. Narocito me odusevljava sto vezujuci svoje muve prvenstveno na umu imas vodu i ribu, a ne forumsko nadmetanje.
Na slici je muva koja ce u bistroj vodi ljudskom oku biti jedva vidljiva. Takve muve skromnog izgleda i bez preteranog nabacivanja materijala na udicu mnogo manje izazivaju podozrenje kod ribe.
Ostalo je sve stvar tehnike vodjenja. Strimer je ekstra i po mom ukusu.i +
A jel mu se ti to nabacuješ iili mi se samo čini![]()
![]()
![]()
zasto bih se nabacivao. Sta ti mislis o ovoj muvi
A komentar je bio malo zajebantski tek da rasteram kišne oblake iznad Pančeva. Šta se primaš kao baba na penziju :-*
compshop je napisao(la):Plasim se da sam poceo da :lud: