Danas sam vezivao...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Opet sam se igrao...nikakve serije samo neka moja igrarija sa bojama. Ovaj od polarne lisice što ima tamna leđa izgleda kao da su crna ali su u stvari tamno maslinasta a clouser ima plava. Hteo sam još nešto da uradim ali ponestalo mi vremena.
Uglavnom sve strimeri sa kojima sam več uspešno lovio samo u drugom koloritu osim ovog čisto belog u stilu Woolly Bugger...njega sam i prije radio isto s tim da je rep bio beli marabou.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
... nesto za stuke

Prilozi

• pike 123.jpg
    pike 123.jpg
    92,6 KB · Pregleda: 143

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
... a i za stuke

Prilozi

• pike 112.jpg
    pike 112.jpg
    87,2 KB · Pregleda: 135

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
... i naravno za ... :doh:

Prilozi

• pike 111.jpg
    pike 111.jpg
    67,3 KB · Pregleda: 139

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Super strimeri za štuju.
Meni su se u zadnjih dvadesetak dana najbolje pokazali mešavina sivkasto - maslinasto - braonkasti strimeri 5 - 8 cm koji imaju samo po jednu fleš trakicu sa strane.
Što bi rekle babe naj su bolji pirgasti. Za sada. Tri ulovljene i jedno CAP.
Još je topla voda i nije legla trava. Kada se to desi onda krću ovi šljašteći, šareni i upadljivi.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ako imate kakvu sedmicu ili osmicu (štap) uradite i neke malo duže strimere barem 12cm

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Još jedno strimerče  :)

PURPLELINE, dugačak 15cm - bucktail beo i drečavo zelen, petlovo pero drečavo zeleno, kristal flash drečavo zelen, dve niti ljubičaste flash trakice, oči 3D
main.php

Ovakve udice u 99% slučajeva se zakače ribi za sami rub čeljusti i odlične su za ribe kakvu čeljust imaju npr. štuke tako da bi se komotno mogao bacati i bez sajle. Dvije štuke od 2kg+ sam ove godine na strimer vezan na ovoj udici ulovio bez sajle i obe su imale udicu u samoj čeljusti tj. unutrašnjem rubnom delu čeljusti, otkačivanja ni jednog. Za ribe sa debelom i tvrdom čeljusti kao što je som bi radije dao neku drugu udicu.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Da, to je ta udica koju trazim toliko. :) Seb obraduj me i odaj mi tajnu koji je ovo model i ko je proizvodjac udice.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
lazza je napisao(la):
Da, to je ta udica koju trazim toliko. :) Seb obraduj me i odaj mi tajnu koji je ovo model i ko je proizvodjac udice.

Eno ti tih Ownerki u Milo shopu u par velicina (ako se dopunio  :) )

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
lazza je napisao(la):

TOURNAMENT MUTU™ LIGHT
Tourn-Mutu-Light.jpg

Dobio sam ih od rođaka iz USA, neke su več rabljene i s njima je taj moj rođo povadio prelepe prugaste baseve na okeanu. te neke rabljene su i dalje ko nove...kvalitetne udice.

Zaboravio sam još napomenuti, sa ovim udicama je logično da kontru ne dajte odma i oštro, kada reba proguta tj. zgrabi mamac polako zategnemo i udica se sama namesti u kut i ili ispod unutrašnje čeljusti...tako riba zakačena sa ovom udicom nema da se otkači a isto što mi se dopada nema velike bojazni da bi udicom ranili ribu po vitalnim organima npr. škrgama.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Posle duzeg vremena sedoh za stegu

Prilozi

• PA154136.JPG
    PA154136.JPG
    263,9 KB · Pregleda: 130
  • PA154138.JPG