Djole Nis
Hero member
Kod Jovance neka cudna i lepa desavanja na radnom stolu u poslednje vreme 
sebastian je napisao(la):Jovanča, šta reči nego :respect1:
silvio je napisao(la):Jedina plastična koja se meni dopala je od Mixa velika kamenjarka mislim pošto je i sama prirodna nimfa je nekako kruta cijela pa stoga mislim da bi pri velikom vodostaju i mutnjikavoj vodi sigurno ona verzija odrađivala posao.
P>S> Ona kamenjarka stvarno izgleda kao prava!Jovanča je napisao(la):silvio je napisao(la):Jedina plastična koja se meni dopala je od Mixa velika kamenjarka mislim pošto je i sama prirodna nimfa je nekako kruta cijela pa stoga mislim da bi pri velikom vodostaju i mutnjikavoj vodi sigurno ona verzija odrađivala posao.
Za raziku od onog silikonskog odlivka, ovo je rucni rad navezan na udici bez kalupa koncem i materijalom iz ruke. Jedina kvaka je sto nece moci da je naveze nepusac, jer je telo od omota filtra cigarete(to iskljucuje i one sto puse na lulu ili motaju pljuge) . A sa plastikom u smislu gotovih komponenti, nema veze osim sintetickog Dubinga i bezbojnog laka za nokte koji nisu neizostavni. Sto se Uverljivosti tice, mozes da proveris na vodi