Danas sam vezivao...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
isto i ja volim da radim takve imitacije ali ponajviše lovim ovim klasičnim 100x proverenim i dokazanim ;)
te takve realistične bacam iz radoznalosti i još se nisam nešto previše proslavio mada ih nisam ni forsirao tako da nemam neko konačno mišljenje o realističnim muvama sa mnogo lepka i tako to.

Možda tamo sledeče godine probam raditi neke realistične kamenjarke ali bez lepkova i tako toga, negde sam prije vidio da ima da se naruče isprintane kamenjarke na nekom silikonu sličnom kao što je scud back...ili več tako nekako...pa se onda veže telo od dabinga u željenim bojama pa se preko sa leđne strane veže posebno iscrtani abdomen, krilni pupoljci i glava...isto tako i več gotove real. silikonske nogice komanjrke...sve to izgleda super i verovatno takva bez lepkova i čvrstih materijala pod vodom izgleda življe.

Ne bi me čudilo da se na tržištu pojave male realistične imitacije kojekakvih realističnih larvica i gamarusa od silikona pa to samo navučeš na udicu kao sto se to radi sa slikonskom varalicom...male slatkovodne rakove vec rade odavno za varalicare, prije par meseci sam u austriji vidio takve imitacije slatkovodnog raka od 4cm da je to ludnica, izgledali su ko pravi pravcati rakovi...

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Jedina plastična koja se meni dopala je od Mixa velika kamenjarka mislim pošto je i sama prirodna nimfa je nekako kruta cijela pa stoga mislim da bi pri velikom vodostaju i mutnjikavoj vodi sigurno ona verzija odrađivala posao.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
708
More, ovaj naš drugar Jovanča udario u ozbiljnu rabotu, kakva krila čovek radi.........  :drool:

:tbumb: :tbumb: :tbumb:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Ma videli ga ljudi da preparira neke male zivotinjke pa nam ih sad predstavlja kao imitacije.  :)  :yeswink:
Jedva sam naso malo vremena danas da uradim jednu malu :).
Iako Jovanca pokusava da me iskompleksira ipak je postavljam iz inata... :D  :)
( Zaboravih da kazem: MAKSTORE SVAKA CAST :respect1: )

Prilozi

• DSC04384.JPG
    DSC04384.JPG
    40,8 KB · Pregleda: 125
  • DSC04421.JPG
    DSC04421.JPG
    51,1 KB · Pregleda: 139

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
sebastian je napisao(la):
Jovanča, šta reči  nego :respect1:

Prosle zime stize do mene neki disc, rece mi pticica da je doputovao od tebe.... Nemoj se pravis blesav  :) vec da saljes nove instrukcije. Siguran sam da si upotpunio *.avi kolekciju sa nekim novim saznanjima iz ft oblasti. Hvala na dosadasnjoj nesvesnoj pomoci tebi i svima koji postavljaju fotke kreacija. Meni je hobi control+C,  Contol+V, contol+stega  :D

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
silvio je napisao(la):
Jedina plastična koja se meni dopala je od Mixa velika kamenjarka mislim pošto je i sama prirodna nimfa je nekako kruta cijela pa stoga mislim da bi pri velikom vodostaju i mutnjikavoj vodi sigurno ona verzija odrađivala posao.

Za raziku od onog silikonskog odlivka, ovo je rucni rad navezan na udici bez kalupa koncem i materijalom iz ruke. Jedina kvaka je sto nece moci da je naveze nepusac, jer je telo od omota filtra cigarete  :D (to iskljucuje i one sto puse na lulu ili motaju pljuge) . A sa plastikom u smislu gotovih komponenti, nema veze osim sintetickog Dubinga i bezbojnog laka za nokte koji nisu neizostavni. Sto se Uverljivosti tice, mozes da proveris na vodi

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Jovanča je napisao(la):
silvio je napisao(la):

Za raziku od onog silikonskog odlivka, ovo je rucni rad navezan na udici bez kalupa koncem i materijalom iz ruke. Jedina kvaka je sto nece moci da je naveze nepusac, jer je telo od omota filtra cigarete  :D (to iskljucuje i one sto puse na lulu ili motaju pljuge) . A sa plastikom u smislu gotovih komponenti, nema veze osim sintetickog Dubinga i bezbojnog laka za nokte koji nisu neizostavni. Sto se Uverljivosti tice, mozes da proveris na vodi
P>S> Ona kamenjarka stvarno izgleda kao prava!

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Svaka čast Jovanča za jednodnevke izgledaju super!
A Zacolin mrav je naprosto krivi ali samo po obliku extra!

Vrh Dno