Danas sam vezivao...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ja bas volim kocijasa, dobro mi radi pastrmka na njega, samo me malo zeza zlatni fazan...
Mogu da konstatujem da Sasats ima odlicnu ruku i da su mu muve i lepe i proporcionalne a one koje sam osmisli ce sigurno dati ribu. Vidi se iskustvo na klena mokrim muvama.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
strashni je napisao(la):
Ja bas volim kocijasa, dobro mi radi pastrmka na njega, samo me malo zeza zlatni fazan...
Mogu da konstatujem da Sasats ima odlicnu ruku i da su mu muve i lepe i proporcionalne a one koje sam osmisli ce sigurno dati ribu. Vidi se iskustvo na klena mokrim muvama.
hvala strashni ...mada i nisam neki fly tyer kako to neki ljudi rade . dosta mi pomogne pelinkovac kad zadrhti ruka  :blush:  :D
a evo jos neka takodje za klena .....

121resizel.jpg

3resizeq.jpg

20resize.jpg

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
To da nisi neki flytier, to te neko lagao ili si preterano samokritican. Musice su ti izuzetne bez dileme. Bliske su tradicionalnim a skroz drugacije, meni krajnje zanimljive  :tbumb:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Tvrdi pazar, lepo sam obratio paznju na vise muva, imao sam prilike da gledam radove vrhunskih vezaca i Sasatsove su bas dobre. Narocito mi se svidjaju one koje sam izmislja  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
drugari , veoma mi je drago da vam se svidjaju moje muve  :) dosta sam napredovao u zadnjih godinu dana u smislu estetike najvise zahvaljujuci forumima  :yeswink: ali jos mnogo mora da se vezba da bi se dostigli majstori .jos jednom hvala  :firends:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Druze, ne juris ti nikog i nikog ne treba da stignes.
Mnogi su prodavali musice u oglasima i ja sam na to gledao sa strahopostovanjem... dok nisam video da imam iste takve punu kutiju u dzepu.

Svako od nas razvija neki svoj stil i vidjenje neke musice na njemu jedinstven nacin.
E sad, razumem ako se od hvale branis na taj nacin ali navezbao si ruku za odlicne musice i samo udri  8)  :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
ovih dana samo sintetika :

Prilozi

• IMG_3711 [Desktop Resolution].JPG
    IMG_3711 [Desktop Resolution].JPG
    172,1 KB · Pregleda: 273
  • IMG_3714 [Desktop Resolution].JPG
    IMG_3714 [Desktop Resolution].JPG
    147,2 KB · Pregleda: 218
  • IMG_3729 [Desktop Resolution].JPG
    IMG_3729 [Desktop Resolution].JPG
    192 KB · Pregleda: 226
  • IMG_3731 [Desktop Resolution].JPG
    IMG_3731 [Desktop Resolution].JPG
    244,2 KB · Pregleda: 217

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
dobre jovanca narocito mi se svidja osa . ti udri po suvima a ja nastavljam sa mokrim muvama  :D

nesto mi se svidja ova crna gumica pa vec drugi dan pravim muve od nje..inace gumicu sam skinuo sa decije ogrlice izvucene iz smokija  :smoke:  :doh:

1141resize.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ova nije nista posebno novo ali je neobicno jer sam za telo upotrebio crnog marabua . nisam nikad pokusavao nesto takvo , pa mislim da ce se super ponasati u vodi i mamiti klenove  :tbumb:

102resize.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
hvala druze  :) ...za klena uglavnom pravim na desetki redje na 8 i 12,jedino za poznu jesen i rano prolece koristim manje udice

Vrh Dno