super nimfice!!!
ja dans nisam planirao ništa vezati ali kako sam tražio neki materijal za sutra zapne mi oko na nekom fleš materijalu, mnogo nezgodan za vezanje a opet perfektno reflektira svetlost i imam ga u par boja. Bejahu to neke niti za novogodišnje ukrašavanje. Jake su i žilave te vrlo rado se uvrnu kako ja ne želim. Pa nisam mogao odoliti izazovu, uzeh vrlo malo prljavobelog yak haira i maslinastog slinky fibera i miksao to sa tim fleš materijalom...u stomak sam mešao perla bele niti tog fleša, u bokove nežno roza a u leđa zelena. Gledam gotovo strimerče i mislim se, nije tako ni loše mada bi angel flash bio mnogo poslušniji...no, eto još jednog od xxl strimera u zbirci. Svega 23cm....mališanko
Danas sam opet gledao neke morske strimere koji su dugi oko 30cm...Yak Hair je za takve strimere ko' izmšljen.
Na žalost, na slici se ne vidi koliko sve to zaista blješti.
Balans če da mu odradi konkretnija udica ali razmišljam da ovakvim strimerima ugradim neke vrste kobilice u sam trup. Baš sam probavao nešto da uradim na ovom ali sam spetljo stvar i uradio bez tog dodatka. Ali evo baš sada dok sam pisao tekst dobih ideju. Opet če da radi epoxy