Vrlo moguce da bi mogao mlatnuti klena na ovu musicu ali na prolece.tommylee je napisao(la):Uf dobro navezano samo na 10# me brine šta ćeš loviti sa njom?
I probaj da koristiš alat "crop" za isecanje fotografije ovako ti pola prazno.
sebastian je napisao(la):i ja sam danas malo vezuckao..."muva" od cca 2mindobio sam par ovih ribljih "lobanja" pa da probam ovako nešto...
materijal: plastična cevčica, otežanje - malo olovne žice i preko nje namotan udabiran angel hair, stomak - minnow mix angel h., leđa - minnow back angel h. i glava fish skull... jednostavno da jednostavnije ne može biti... dužina 12cm. Prvi izlazak na mladicu i ovo ću joj ponuditi.
sebastian je napisao(la):i ja sam danas malo vezuckao..."muva" od cca 2mindobio sam par ovih ribljih "lobanja" pa da probam ovako nešto...
materijal: plastična cevčica, otežanje - malo olovne žice i preko nje namotan udabiran angel hair, stomak - minnow mix angel h., leđa - minnow back angel h. i glava fish skull... jednostavno da jednostavnije ne može biti... dužina 12cm. Prvi izlazak na mladicu i ovo ću joj ponuditi.
Gogo je napisao(la):Da ti je zgutne mladica od bar dvajs kilo kolega, pa da nas opet malo je... sa trofejnim ulovima![]()
sebastian je napisao(la):a kada je slikanje u pitanju...da ulovim takvu i da mi je Goci dođe slikati...to bi garant bila vrhunska fotka![]()
![]()