Danas sam vezivao...

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
TMC 200R#10

Prilozi

• 2012-10-07 15.21.32.jpg
    2012-10-07 15.21.32.jpg
    317,1 KB · Pregleda: 157

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
Uf dobro navezano samo na 10# me brine šta ćeš loviti sa njom?
I probaj da koristiš alat "crop" za isecanje fotografije ovako ti pola prazno.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
i ja sam danas malo vezuckao..."muva" od cca 2min  :hammer: dobio sam par ovih ribljih "lobanja" pa da probam ovako nešto...
materijal: plastična cevčica, otežanje - malo olovne žice i preko nje namotan udabiran angel hair, stomak - minnow mix angel h., leđa - minnow back angel h. i glava fish skull... jednostavno da jednostavnije ne može biti... dužina 12cm. Prvi izlazak na mladicu i ovo ću joj ponuditi.

Prilozi

• _DSC0082.jpg
    _DSC0082.jpg
    88 KB · Pregleda: 379

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
tommylee je napisao(la):
Uf dobro navezano samo na 10# me brine šta ćeš loviti sa njom?
I probaj da koristiš alat "crop" za isecanje fotografije ovako ti pola prazno.
Vrlo moguce da bi mogao mlatnuti klena na ovu musicu ali na prolece.
Vezivao sam na #10 radi probe(nisam nikad radio te parashut varijante),lakse mi je na vecoj udici.Sutra cu praviti na manjim udicama...

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
sebastian je napisao(la):
i ja sam danas malo vezuckao..."muva" od cca 2min  :hammer: dobio sam par ovih ribljih "lobanja" pa da probam ovako nešto...
materijal: plastična cevčica, otežanje - malo olovne žice i preko nje namotan udabiran angel hair, stomak - minnow mix angel h., leđa - minnow back angel h. i glava fish skull... jednostavno da jednostavnije ne može biti... dužina 12cm. Prvi izlazak na mladicu i ovo ću joj ponuditi.

:tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):

Da ti je zgutne mladica od bar dvajs kilo kolega, pa da nas opet malo je... sa trofejnim ulovima  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gogo je napisao(la):
Da ti je zgutne mladica od bar dvajs kilo kolega, pa da nas opet malo je... sa trofejnim ulovima  :tbumb:

iz tvojih usta u Božije uši...evo sada nisam več bio na vodi dosta dugo...jučer sam pričao sa kolegom, možda sa njim uskoro budem malo pojurio mladu na Bohinjki budući da mi je to najbliža reka a na njoj još nisam ciljano ulovio "mladu"  :blush:

sada ima još dosta posla ali verovatno posle polovice ovog meseca ču da budem više kući nego na poslu tako da se može desiti neki dobar izlazak ... nadam se  :lol: ::)

hehe...20kg...tu da ubodem i uslikam komotno mogu i da zaključim sa sezonom na nju i da se polako pripremam za martovske i aprilske pastrmke, da obnovim pribor do kraja i također muve  :whistle:

a kada je slikanje u pitanju...da ulovim takvu i da mi je Goci dođe slikati...to bi garant bila vrhunska fotka  ;) :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I to je zaradjena privilegija ;) koju se trudim koliko je moguce iskoristiti :yeswink:

navezah i ovoga danas.

Prilozi

• 2012-11-04 21.46.50.jpg
    2012-11-04 21.46.50.jpg
    113 KB · Pregleda: 161

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala... :) ma evo kod mene vode ogromne i kise jos padaju...nece se jos dugo u ribe  :blush:

Vrh Dno