ja se bavim analizom . vec dva tri puta sam analizirao analizu i uzroke koji su doveli do potrebe za analizom

da ponovim jos jednom a ko misli drugacije neka mi izlozi kontra argumente koje cu sa zadovoljstvom procitati .
da bi analiza bila tacna sve u njoj mora da bude konstantno ili prosto receno svi nasi takmicari moraju da pecaju pod istim uslovima . sta to znaci? to znaci da svi moraju da pecaju protiv istih ljudi u isto vreme na istom mestu . da svi protivnici nasih takmicara protiv svih nasih takmicara uvek pecaju istim kvalitetom . to bi bilo kao kada bi razlicite automobile testirali na istom usponu . ali da bi test bio tacan moramo isto opteretiti automobile sa npr 3 putnika . moraju da imaju iste gume , da svi voze u isto doba dana . da svi voze po npr kisi . da svi voze u isto godisnje doba ...i na kraju da isti vozac vozi svaki auto da bi se kvalitetno uporedilo . ako se zanemari samo jedan od ovih uslova analiza performansi automobila se dovodi u pitanje .
nema sanse teorijske da se pomocu ove analize odredi koliko je ko dao od sebe ili koliko ume da peca . mnogo faktora koji su promenljivi utice na rezultate analize .
sta je rezultat analize ? da je milance realno zadnji po sistemu bodovanja koji je zvanican i priznat . ali kada se uradi analiza ucinka na mestu gde je pecao on je u stvari treci . znaci da je odlicno pecao ali se desava nesto sto je van njegove moci na drugim mestima i on pada na dno tabele a iznad njega dolaze ljudi koji su lose pecali ali ih je ukenjalo. ako je ova analiza tacna onda sistem bodovanja nije dobar i obrnuto