Tihi83 je napisao(la):Sent from my iPad using Tapatalk
Brate sta je tu vulgarno da mi je znati? To sto ti imas pokvarenu mastu je nesto drugo

Tihi83 je napisao(la):Sent from my iPad using Tapatalk
oholi je napisao(la):Tebi treba oduzeti tastaturu. Mnogo si nedokazan i nenormalan dok je koristis. Uzivo je druga prica
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
simpson H je napisao(la):Brate sta je tu vulgarno da mi je znati? To sto ti imas pokvarenu mastu je nesto drugo![]()
![]()
Tihi83 je napisao(la):Drugi neka sude sta je vulgarno a sta nije, ja iznosim svoje misljenje...
A to sto je tvoja konverzacija na nivou obicnog prostaka ispravna i ne vidis u tome nista lose, ti je tvoj problem o kom treba da se zapitas ako vec nije kasno...
Da se vratimo na analizu, negativne kritike su pametnim ljudima mnogo kvalitetnije i bolje nego pozitivne. Iz negativnoh mozes nesto izvuci i poboljsati, pozitivne sluze samo za podizanje ega jednog pojedinca(po srpski uvlacenje)....
Daj bre Oholi, procitaj sta je Baki napisao majke ti. Koji parametri u analizi nisu tacni da bi analiza bila netacna?oholi je napisao(la):Bojane. Sad lupetas al kao blesav. Zasto analiza nije podlozna kritikama? Ok, ako nije podlozna onda ova mitina je netacna skroz. A svako od svakog moze nesto da nauci, 'cak' i Mita. Covek se uci dok je ziv a ako je pametan moze od svakog po nesto da pokupi.
Evo neki rezultati govore da bi od mene stosta mogao da nauci. Ili se ne slazes?
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
oholi je napisao(la):Za pocetak nisu sva mesta ista, ne radi svuda riba isto. Ne znaju svi isto da pecaju.... Da bi nesto analizirao moras bar vecinu bitnih stvari da uzmes u obzir. Vecina mora da bude merljiva.... Ovde to nije slucaj.
Inace tihi je mali milion puta bio bolji od mene u slobodnom pecanju a i u ligi.... Aj mi analizirajte to.
Ili kako neko ko je u ligi bio 5. na visocici bude treci...a sve kolege koje su bile ispred budu na visocici iza njega.....
Jel moze onda analiza visocice?
oholi je napisao(la):Ja bih voleo da znam gde sam zajebo u nasoj ligi pa bio peti... Al tu mi analiza nece pomoci koliko mi se cini. (Ako moze tihi da bude bolji od mene, moze lako i od mite... Pa tu negde ima prostora i da mita nauci nesto)