Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nisam nikakvu aktivnost na povrsini video, tako da sam uglavnom na nimfe lovio.
Javljali su se primerci oko mere.
Da bi upecao ribu na Djetinji moras biti veoma tih i slabo uocljiv.
Video sam na temi od ranije slike pastrmke koja lezi izmedju stena u velikom viru u Staparima ispod zeleznicke stanice, koja je selektivna i tesko ju je prevariti posebno sto je sa suprotne strane preliva gde matica vuce kanap brze nego sto muva treba da prodje u blizini ribe da bi se digla na povrsinu.....nadmudrivanje je trajalo skoro 45min....
Dragi musicari,
Danas sam naleteo na ovu vest.
http://www.eko.minpolj.gov.rs/deo-ribarskog-podrucja-srbija-jugozapad-privremeno-ustupljen-na-koriscenje-jp-srbijasume-iz-beograda/#more-16544
Do sada je ribocuvar Djera uspesno cuvao fond divlje potocne pastrmke, verovatno najbolji u Srbiji.
E, od sada...
Pozdrav.
Nista se nece promeniti, i ranije je bilo momenata kada je srbijasume gazdovala i bilo je saradnje sa ribolovcima i cuvarima ranije organizacije ribolovaca...zasto mislis da nece i dalje biti...
A sto mislite da Djera nece ostati jedan od ribocuvara?
Cim ovaj drmoser kudi nekoga meni je sasvim dovoljno da mislin suprotno, jer sve cega se "strucnjak" dohvati, unapred je osudjeno na propast.
Nista se nece promeniti, i ranije je bilo momenata kada je srbijasume gazdovala i bilo je saradnje sa ribolovcima i cuvarima ranije organizacije ribolovaca...zasto mislis da nece i dalje biti...
Zaista se nadam da hoce, zbog fonda pastrmke Djetinje i ribolovaca. Ipak, neka dogadjanja sa istim licima od ranije iz drugih krajeva Srbije ne daju previse osnova za to. Mislim da od lokalnog, uzickog udruzenja i musicara iz njega zavisi najvise da li ce Srbijasume imati dobar stav o tome da cuvanje odrze na dosadasnjem nivou i sa dosadasnjim cuvarom. Naravno, uz podrsku ostalih koji na tu reku dolaze.
Milane djetinja revirski deo je izmedju jezera, samim tim manje kise uticu na nju.
Ribe bi trebalo
Da ima, sitne uglavnom. Djera je i dalje cuvar kako cujem