Dozivotna garancija- lagarija ili prednost

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rabbit je napisao(la):
Nisam  mislio da sam tolika noćna mora g Simpsonu,ali to je već njegov problem.Pogrešno informisanje ,nepismenost i vrijeđanje,šta drudo očekivati od takovog kao on.Na žalost,moram se složiti da sam se prvi javio na njegovu ponudu za probušene pantalone,JBG kad sam Zzec,ali od toga ništa,nisam ih dobio.Da sam hijena,kromanjonac i ostalo,sad sam zaboravio kako me g Simpson još zove ne ljutim se.Ipak sam ja čovijek koji ne gleda kakva je uvreda,već od koga je.Pa da me uvrijedi neko smislen,pa da se i naljutim,ali pošto se g Simpson i ja znamo,nema ljutiš.Meni je stvarno žao što sam ti takva noćna mora.Evo obećavam da više neću pred svjedocima bacati 30+,pogotovo ako imaju fotoaparate.Neću,kad ti kažem.Neću se više ni smijati kad ti ,koji si juče počeo da mušičariš,kažeš,"eh kad bi moji štapovi znali da pričaju",neću,majke mi.Neću više...ma neću ni da te pomenem,samo ću da te hvalim.A Bogdanovi prijatelji na www.musicarenje.forum3.biz , su to što jesu i neće se mijenjati ni zbog tebe ni zbog koga drugog.I ostat će to što jesu,mušičari i prijatelji,i po tvom poimanju,PACERI.

E da,nećeš moći ostvariti  10puta veću cijenu sproću mene,jer stvarno mislim da kod tebe za mene nema robe.A i previše sam u EU da bih se kod tebe snabdijevao.
Želim ti sreću sa radnjom,od srca. Moslim da je takvo nešto potrebno mušičarima Srbije.

ALP-e,svaka čast za komentar o Orvisu.Volit ću ga uvijek i samo te motke koristiti.

Sorry,Lucky,al morao sam da odgovorim g Simpsonu na one bljuvotine.

Pantalone nisi dobio jer nemam vremena da ih saljem, organizuj nekoga od svojih drugara da dodje da ih pokupi. Simpson baca samo i uvek pred svedocima i uopste nije ljubomoran sto drugi bacaju bolje od njega. Evo cak sam spreman da dam 100e naspram tvojih 50 da vidim tih tvojih 30m, sa ili bez svedoka.
I sta ti znaci snabdevanje u EU kad sam jeftiniji od njih :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
G Simpsone,hvala ,ne trebaju mi vaše pantalone,da vas riješim muke.A i nisu Orvis,made in nema veze.Vi nemate tih para da bi se družili samnom i gledali moje bacanje.Moje se društvo prvo ne kupuje,ja svom društvu dajem i dušu,ako treba i to džabe.Zna to ko treba da zna.Mogu jedino da vas pozovem na Bežaniju,da uveličate naš Pacerski skup.Besplatno ,naravno,Pivo obično donese Prota.I popije ga...

I da,zaboravih,nije 30 metara,nego 30+.

A što se tiče EU,g Simpsone,rekoste da mene čeka 10puta veća cijena kod vas u radnji,tako da mi je EU kud i kamo jeftinija.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rabbit je napisao(la):
G Simpsone,hvala ,ne trebaju mi vaše pantalone,da vas riješim muke.A i nisu Orvis,made in nema veze.Vi nemate tih para da bi se družili samnom i gledali moje bacanje.Moje se društvo prvo ne kupuje,ja svom društvu dajem i dušu,ako treba i to džabe.Zna to ko treba da zna.Mogu jedino da vas pozovem na Bežaniju,da uveličate naš Pacerski skup.Besplatno ,naravno,Pivo obično donese Prota.I popije ga...

I da,zaboravih,nije 30 metara,nego 30+.

A što se tiče EU,g Simpsone,rekoste da mene čeka 10puta veća cijena kod vas u radnji,tako da mi je EU kud i kamo jeftinija.

Sto si se javljao onda za nesto sto ti ne treba?

A nisam ja mislio da se druzim sa tobom ipak ja biram drustvo, nego da se kladim sa tobom pod dobrim uslovima. Znaci mojih 100 na tvojih 50e i ne treba 30+ dovoljno je 30m :D. Ili da menjas nick iz Rabbit u chicken?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
O čemu vi to pišete momci? Kakva je to rasprava? Pa, nemojte tako žustro. Hajde malo da popecate. Malo da rasklackate te bacačke zglobove i iščupate neku krupnu pastrmku ili karaša. Što se svađate ovoliko. Predlažem da uporedite svoje mušičarske i trgovačke veštine preda mnom, kao sudijom. Evo kako ćemo to uraditi:
Ja ću da vas povedem na jednu reku u okolini Pirota da lovite klenove. Prvo ćemo na reci da vidimo ko je bolji mušičar, po ulovu. Onda ćemo proveriti ko je bolji trgovac tako što čete svoje klenove morati da zamenite za što više krompira sa seljacima na pirotskoj pijaci. Pazite, namerno sam odabrao Pirot, jer ko Piroćancu uspe da izmuze više taj je bolji trgovac  ;).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Posle bi mogli da vidimo i ko je bolji kuvar i da proverimo ko će lepše da isprži pomfrit. Mogli bi da proveravamo i ko više može da pojede i popije, pa ko će veće govno da iskaki, duži prdež da ispali...
Mogli bi da se upoređujete celog života, a da nikad ne shvatite ko je bolji. Zato nemojte da se svađate, nego gledajte svoja posla i držite se teme.

Nego da li postoji štap sa garancijom dužom od doživotne. Da li se pojavio štap sa večnom garancijom?
[size=10pt][size=10pt]warranty forever[/size][/size]

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
E moj MIx,ja se i ne upoređujem ni sa kim.Dani moje slave su prošli.Kandidat reprezentacije SFRJ,malo li je?Šta da radim kad sam talentovan?Da mi je idol isti kao i g Simpsonu,ja bih već imao metraažu blizu 40.Ovako,sve sam.Mada si u pravu,treba pecati.

@ G Simpson.
Trebale su mi,ali ne takav način.Za razliku od vas,a ispred svih Pacera,smatram vaše gospodstvo dobrodošlim na Bežaniju.Što se tiče druženja s vama,to me do sada samo koštalo,tako da...A što se tiče oni 30 m...To ćete imati prilike da vidite i bez da vam uzmem tih fuckin' 100€.Znam kako bi to onda izgledalo,a mogu da zamislim koliko bi me tek onda pljuvali po sva tri foruma.Tako da onda takvih ambicija nemam.A ako mislite g Simpsone da sam chiken,u bilo kom pogledu,odredite vrijeme i mjesto.Vi,g Simpsone,birajte oružje...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rabbit je napisao(la):
@ G Simpson.
TA ako mislite g Simpsone da sam chiken,u bilo kom pogledu,odredite vrijeme i mjesto.Vi,g Simpsone,birajte oružje...

Pa ja izabrao al' tebi nesto nije po volji. 100e naspram 50e , malo li je na danasju skupocu? I evo 3 pokusaja da budem jos blazi :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Nije da glumim Zeki drvenog advokata ali na ovom linku
http://musicarenje.forum3.biz/osnovne-figure-f22/alo-mamatata-ima-super-drugare-t311.htm#5239
se vidi slika (na Bežaniji onomad) gde Zeka drži kraj strune S.A. XXD
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Scientific_Anglers/Fly-Fishing/Products/FloatingFly/MasteryFresh/ExpertDistance/
koja je duga 105 stopa ili 32,004m plus predvez i tipet još nekih +3m što u totalu iznosi barem 35m i Zeka na kraju drži nekih možda 2-3m strune pošto nije imao čekrk da mu ne bi izletela. Znači Simpsone dodješ Zeki 100€ :yeswink:

Izvinjavam se ostatku foruma na ovom off-u ali mislim da je ovo jedni način da se završi ova rasprava i vrati na temu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
100ka je napisao(la):
Nije da glumim Zeki drvenog advokata ali na ovom linku
http://musicarenje.forum3.biz/osnovne-figure-f22/alo-mamatata-ima-super-drugare-t311.htm#5239
se vidi slika (na Bežaniji onomad) gde Zeka drži kraj strune S.A. XXD
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Scientific_Anglers/Fly-Fishing/Products/FloatingFly/MasteryFresh/ExpertDistance/
koja je duga 105 stopa ili 32,004m plus predvez i tipet još nekih +3m što u totalu iznosi barem 35m i Zeka na kraju drži nekih možda 2-3m strune pošto nije imao čekrk da mu ne bi izletela. Znači Simpsone dodješ Zeki 100€ :yeswink:

Izvinjavam se ostatku foruma na ovom off-u ali mislim da je ovo jedni način da se završi ova rasprava i vrati na temu.

Ne ne Joco evo ja sam spreman da dam 100e zeki i 100e tebi a vas dvojica meni 50 ukupno ako stane uz metar i baci 30m. Po svim realnim propozicijama gde se jasno zna sta je zabacaj i sta je 30m. E tek ako to uradi onda ja njemu ne da dodjem 100e nego dajem odmah na licu mesta. Ej pogledaj koji je ovo odnos opklade pa to nema ni kada namestis utakmicu zvezda-partizan :D
To racunanje strune kako ti zamisljas i fazoni koje zeka vama prosipa kod mene ne piju vodu, ali zna on to dobro. Morce ili da dokaze ili mu sleduje chicken :D

Evo zakazujem mesto usce, sreda, tacno u podne. Cekam vas tamo punih dzepova! Ej bre 200e ne propustite sansu.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Što se mene tiče ako Zeka hoće da se kaldi sa tobom, a ja da dobijem glavu za "DŽ" nemam ništa protiv :yeswink:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Bogdan je napisao(la):
sale je napisao(la):
Ovo pisem iz licnog iskustva ,posete raznim sajmovima ribolovackog pribora po Evropi  i razgovoru sa proizvodjacima i vlasnicima raznih svetskih kompanija.

Vi ste bre mnogo neka velika jajca onda... :D :D :D :D :D :D :D :D :D dobra fora...znaci ti sale verujes "vlasnicima raznih svetskih kompanija" :D :D :D Da li verujes jos i u deda mraza?

a ova ti je jos bolja "...sto se tice Americke Babe i Kineske razlika je ogromna ,(americka je mnogo preciznija i bolja, i odgovornija)..." :doh: :doh: :doh: davno se nisam ovako nasmejao...ti se bre sale stvarno mnogo duhovit tip :D :D :D :D :D :D :D

ok predajem se...u pravu ste i ti Sale i ti Simpsone...cinjenica je da ja mrzim trgovce/politicare/prodavce magle iz dna duse i zaista nisam objektivan...da li ste vi objektivni i iskreni...to znate vi...i jos po neko ;)

srecan biznis obojici
naravno da im verujem imam i razloga ,
od pre tri godine samo od jedne companije u svetu se moze kupiti grafit ili carbon i placa se dve godine unapred
(ko hoce exkluzivu)
drugo ja nisam trgovac flyfishing opremom pogresno si shvatio ,
ali vidim da nemas pojma o onome o cemu pises pa nemam razloga ni da se ljutim ili da me ove gluposti ne daj boze pogadjaju .

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Pre tačno mesec dana sam svom Orvisu vratima slomio vrh (otprilike 8 cm). Štap je kupljen u Orvisovom prodajnom objektu u Edinburgu. Napominjem da nisam overio garantni list. Kontaktirao sam Simpsona i dobio instrukcije ( na čemu sam mu veoma zahvalan).
Štap sam poslao DHL-om na adresu u Engleskoj koju su mi dali ljudi iz Orvisa.
Danas mi je stigao potpuno nov štap, dakle nisu ga popravljali, već su mi ga zamenili za nov.
Snosio sam troškove od 20 funti i to je sve.

Dakle, doživotna garancija ( kod Orvisa je 25 god.) nije zajebavanje.
Ne zanima ih dal ste štap nagazili,dal ste se napili pa ga namerno slomili, ili ste njime tukli decu pa se slomio.
Pošaljete im štap i dobijete nov.
Simple as that.  :smoke:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
MM koliko je sve to ukupno trajalo vremenski ,mislim dok su poslali ,šta se dešava u vezi carine ..itd ?
imam orvisa [doduše još uvek je ceo ali da znam za ne daj bože] .....malerišem sam sebi  :hammer:

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Šone, ja mog slomih tačno pre mesec dana. Trebalo mi je 5-6 dana da ga pošaljem, i danas je stigao.
Kažu da je uobičajen rok isporuke 3-6 nedelja.
Što se carine tiče, ima fora da zatražiš da ga oni pošalju nekome u EU, nekom tvom rođaku,prijatelju...
pa da ti ga onda on pošalje, dakle u tom slučaju ti ga šalje fizičko lice a ne firma. U suprotnom, plaćaš carinu.

Ovo oko garancije omogućava ljudima da ne robuju štapu, da štap služi njima a ne oni njemu.
Pametni ovi ljudi iz Orvis-a, Hardy-ja, Winston-a...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
hvala na info  ;) inače ja sam imao problema sa greys garancijom ,trajalo je jedno 6 meseci  ali sam izboksovao na kraju novi štap.

Vrh Dno