rabbit je napisao(la):Nisam mislio da sam tolika noćna mora g Simpsonu,ali to je već njegov problem.Pogrešno informisanje ,nepismenost i vrijeđanje,šta drudo očekivati od takovog kao on.Na žalost,moram se složiti da sam se prvi javio na njegovu ponudu za probušene pantalone,JBG kad sam Zzec,ali od toga ništa,nisam ih dobio.Da sam hijena,kromanjonac i ostalo,sad sam zaboravio kako me g Simpson još zove ne ljutim se.Ipak sam ja čovijek koji ne gleda kakva je uvreda,već od koga je.Pa da me uvrijedi neko smislen,pa da se i naljutim,ali pošto se g Simpson i ja znamo,nema ljutiš.Meni je stvarno žao što sam ti takva noćna mora.Evo obećavam da više neću pred svjedocima bacati 30+,pogotovo ako imaju fotoaparate.Neću,kad ti kažem.Neću se više ni smijati kad ti ,koji si juče počeo da mušičariš,kažeš,"eh kad bi moji štapovi znali da pričaju",neću,majke mi.Neću više...ma neću ni da te pomenem,samo ću da te hvalim.A Bogdanovi prijatelji na www.musicarenje.forum3.biz , su to što jesu i neće se mijenjati ni zbog tebe ni zbog koga drugog.I ostat će to što jesu,mušičari i prijatelji,i po tvom poimanju,PACERI.
E da,nećeš moći ostvariti 10puta veću cijenu sproću mene,jer stvarno mislim da kod tebe za mene nema robe.A i previše sam u EU da bih se kod tebe snabdijevao.
Želim ti sreću sa radnjom,od srca. Moslim da je takvo nešto potrebno mušičarima Srbije.
ALP-e,svaka čast za komentar o Orvisu.Volit ću ga uvijek i samo te motke koristiti.
Sorry,Lucky,al morao sam da odgovorim g Simpsonu na one bljuvotine.
Pantalone nisi dobio jer nemam vremena da ih saljem, organizuj nekoga od svojih drugara da dodje da ih pokupi. Simpson baca samo i uvek pred svedocima i uopste nije ljubomoran sto drugi bacaju bolje od njega. Evo cak sam spreman da dam 100e naspram tvojih 50 da vidim tih tvojih 30m, sa ili bez svedoka.
I sta ti znaci snabdevanje u EU kad sam jeftiniji od njih